New member
- Subiect Autor
Model Aplicație pentru Departamentul de Poliție
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla: Filip Forin
2.ID In-Game: 8458
3.Vârsta (Minim 15 ani): 15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL): 50904
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore): 206
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): Sunt Filip, sunt un baiat de treaba, intelegator si ajutator, sunt foarte calm, daca ai nevoie de ajutor la ceva tine cont ca o voi face, ma imprietenesc cu toata lumea din orasul Haos.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: Multi dintre noi, (cetatieni) am avut visul de a intra in Politie, deoarece se simte bine sa poti ajuta orasul, si sa ai grija de el, imi place sa ajut oameni foarte mult.
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): nu stiu ce e asta dar daca sunt ore am 300
9.Experiența în Roleplay:9/10, decenta
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): Da, inteleg asta.
Informații IC:
1.Numele (Personaj) Filip
2.Prenumele (Personaj): Vasile
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj): 8458
4.Vechimea în Oraș (Personaj): 206
5.Scolarizare (Personaj): Facultate de Drept
6.Joburi Anterioare (Personaj): Mecanic, Miner etc..
7.Job Curent (Personaj): Nam de moment job, am iesit din mecanici
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): Suntem intr o societate de rahat, unde se sufera multe chestii, cred ca am potentialu de a face lumea mai buna, sunt destept si intelegator, poti vorbi cu mine dspre orice ai nevoie.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: Sunt destept, intelegator si serios, Am destul potential.
10.Diferențiere față de Alți Candidați: Toti suntem la fel, nimeni nu e perfect
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliției Romane?: De avut tinta cu o arma am, de condus ma pricep bine, de pilotat stiu, dar nam permis de pilot, seriozitatea pe 1 loc, stiu sa conduc si barci, in caz de ceva ma chemati.
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla: Filip Forin
2.ID In-Game: 8458
3.Vârsta (Minim 15 ani): 15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL): 50904
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore): 206
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): Sunt Filip, sunt un baiat de treaba, intelegator si ajutator, sunt foarte calm, daca ai nevoie de ajutor la ceva tine cont ca o voi face, ma imprietenesc cu toata lumea din orasul Haos.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: Multi dintre noi, (cetatieni) am avut visul de a intra in Politie, deoarece se simte bine sa poti ajuta orasul, si sa ai grija de el, imi place sa ajut oameni foarte mult.
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): nu stiu ce e asta dar daca sunt ore am 300
9.Experiența în Roleplay:9/10, decenta
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): Da, inteleg asta.
Informații IC:
1.Numele (Personaj) Filip
2.Prenumele (Personaj): Vasile
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj): 8458
4.Vechimea în Oraș (Personaj): 206
5.Scolarizare (Personaj): Facultate de Drept
6.Joburi Anterioare (Personaj): Mecanic, Miner etc..
7.Job Curent (Personaj): Nam de moment job, am iesit din mecanici
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): Suntem intr o societate de rahat, unde se sufera multe chestii, cred ca am potentialu de a face lumea mai buna, sunt destept si intelegator, poti vorbi cu mine dspre orice ai nevoie.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: Sunt destept, intelegator si serios, Am destul potential.
10.Diferențiere față de Alți Candidați: Toti suntem la fel, nimeni nu e perfect
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliției Romane?: De avut tinta cu o arma am, de condus ma pricep bine, de pilotat stiu, dar nam permis de pilot, seriozitatea pe 1 loc, stiu sa conduc si barci, in caz de ceva ma chemati.