Secțiune navigare

Model Aplicatie Politia Romana Haos

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Model Aplicație pentru Departamentul de Poliție

Informații OOC:

1.Numele sau Porecla: Filip Forin
2.ID In-Game: 8458
3.Vârsta (Minim 15 ani): 15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL): 50904
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore): 206
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): Sunt Filip, sunt un baiat de treaba, intelegator si ajutator, sunt foarte calm, daca ai nevoie de ajutor la ceva tine cont ca o voi face, ma imprietenesc cu toata lumea din orasul Haos.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: Multi dintre noi, (cetatieni) am avut visul de a intra in Politie, deoarece se simte bine sa poti ajuta orasul, si sa ai grija de el, imi place sa ajut oameni foarte mult.
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): nu stiu ce e asta dar daca sunt ore am 300
9.Experiența în Roleplay:9/10, decenta
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): Da, inteleg asta.

Informații IC:

1.Numele (Personaj) Filip
2.Prenumele (Personaj): Vasile
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj): 8458
4.Vechimea în Oraș (Personaj): 206
5.Scolarizare (Personaj): Facultate de Drept
6.Joburi Anterioare (Personaj): Mecanic, Miner etc..
7.Job Curent (Personaj): Nam de moment job, am iesit din mecanici
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): Suntem intr o societate de rahat, unde se sufera multe chestii, cred ca am potentialu de a face lumea mai buna, sunt destept si intelegator, poti vorbi cu mine dspre orice ai nevoie.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: Sunt destept, intelegator si serios, Am destul potential.
10.Diferențiere față de Alți Candidați: Toti suntem la fel, nimeni nu e perfect
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliției Romane?: De avut tinta cu o arma am, de condus ma pricep bine, de pilotat stiu, dar nam permis de pilot, seriozitatea pe 1 loc, stiu sa conduc si barci, in caz de ceva ma chemati.

Member
Acceptat! Contacteaza IC un tester pentru a sustinele testele!

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus