- Subiect Autor
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla:Teodor
2.ID In-Game:26595
3.Vârsta (Minim 15 ani):15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50812
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):30
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Ma numesc teodor am 15 ani îmi place footbalul si doresc sa intru in departamentul de politie pentru ca imi place sa ma joc fivem si chiar cred ca este o alegere foarte buna sa intru in departamentul politiei si chiar as dori vreau sa ajut departamentul de politie cu diferite chesti, atat a fost povestea mea.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:imi place sa ajut cetateni
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):3 ani(2500 ore)
9.Experiența în Roleplayda
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare)da
Informații IC:
1.Numele (Personaj):Teodor
2.Prenumele (Personaj):Constantin
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):26595
4.Vechimea în Oraș (Personaj):30 de luni
5.Scolarizare (Personaj):12 luni
6.Joburi Anterioare (Personaj):Nu
7.Job Curent (Personaj):Nu
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):de cand eram mic tatal meu era politist sa ma lua cu el, el lucra la birou ca operator pana cand a devenit agent de politie si trebuia sa prinda infractori.Intr-o zi tatal meu nu mai ajungea acasa Iar mama ma anuntase ca a murit si de atunci doresc sa ajung politist.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:stiu sa canduc,sunt respectos
10.Diferențiere față de Alți Candidați:sunt bun cu arma
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:stiu sa conduc,sa trag cu arma,stiu sa ma comport,stiu sa pilotez,ascult de gradele mai mari.
1.Numele sau Porecla:Teodor
2.ID In-Game:26595
3.Vârsta (Minim 15 ani):15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50812
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):30
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Ma numesc teodor am 15 ani îmi place footbalul si doresc sa intru in departamentul de politie pentru ca imi place sa ma joc fivem si chiar cred ca este o alegere foarte buna sa intru in departamentul politiei si chiar as dori vreau sa ajut departamentul de politie cu diferite chesti, atat a fost povestea mea.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:imi place sa ajut cetateni
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):3 ani(2500 ore)
9.Experiența în Roleplayda
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare)da
Informații IC:
1.Numele (Personaj):Teodor
2.Prenumele (Personaj):Constantin
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):26595
4.Vechimea în Oraș (Personaj):30 de luni
5.Scolarizare (Personaj):12 luni
6.Joburi Anterioare (Personaj):Nu
7.Job Curent (Personaj):Nu
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):de cand eram mic tatal meu era politist sa ma lua cu el, el lucra la birou ca operator pana cand a devenit agent de politie si trebuia sa prinda infractori.Intr-o zi tatal meu nu mai ajungea acasa Iar mama ma anuntase ca a murit si de atunci doresc sa ajung politist.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:stiu sa canduc,sunt respectos
10.Diferențiere față de Alți Candidați:sunt bun cu arma
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:stiu sa conduc,sa trag cu arma,stiu sa ma comport,stiu sa pilotez,ascult de gradele mai mari.
Ultima editare: