Secțiune navigare

model aplicatie pentru politia romana

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Informații OOC:

1.Numele sau Porecla:Teodor
2.ID In-Game:26595
3.Vârsta (Minim 15 ani):15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50812
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):30
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Ma numesc teodor am 15 ani îmi place footbalul si doresc sa intru in departamentul de politie pentru ca imi place sa ma joc fivem si chiar cred ca este o alegere foarte buna sa intru in departamentul politiei si chiar as dori vreau sa ajut departamentul de politie cu diferite chesti, atat a fost povestea mea.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:imi place sa ajut cetateni
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):3 ani(2500 ore)
9.Experiența în Roleplayda
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare)da

Informații IC:
1.Numele (Personaj):Teodor
2.Prenumele (Personaj):Constantin
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):26595
4.Vechimea în Oraș (Personaj):30 de luni
5.Scolarizare (Personaj):12 luni
6.Joburi Anterioare (Personaj):Nu
7.Job Curent (Personaj):Nu
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):de cand eram mic tatal meu era politist sa ma lua cu el, el lucra la birou ca operator pana cand a devenit agent de politie si trebuia sa prinda infractori.Intr-o zi tatal meu nu mai ajungea acasa Iar mama ma anuntase ca a murit si de atunci doresc sa ajung politist.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:stiu sa canduc,sunt respectos
10.Diferențiere față de Alți Candidați:sunt bun cu arma
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:stiu sa conduc,sa trag cu arma,stiu sa ma comport,stiu sa pilotez,ascult de gradele mai mari.

Ultima editare:
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus