Secțiune navigare

Model Aplicație pentru Departamentul de Poliție

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Model Aplicație pentru Departamentul de Poliție

Informații OOC:

1.Numele sau Porecla: Alex
2.ID In-Game:697
3.Vârsta (Minim 15 ani):15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50909
5.Orele Jucate pe Server:55
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Salut ma numesc Alex sau cum imi zic prieteni Trasnitu sunt o persoana calma,intelegatoare,ambitioasa,respectoasa si imi place foarte mult fotbalul,joc la o echipa profesionista de 7 ani si mai imi place sa ma joc fivem cu prietenii.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:Tatal meu a fost politist si imi doresc sa fiu ca el
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):2 ani
9.Experiența în Roleplay:9
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):da

Informații IC:

1.Numele (Personaj):Alex
2.Prenumele (Personaj):Smkk
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):697
4.Vechimea în Oraș (Personaj):700 luni inainte de furtuna
5.Scolarizare (Personaj):Academia de POlitie,facultatea de drept
6.Joburi Anterioare (Personaj):postas, Pescar,Mecanic,Smurd
7.Job Curent (Personaj):nu am
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): Ma numesc Alex am varsta de 19 ani si am pasiunea sa devin politist cum a fost tatal meu de prinde infractori si am zis cand o sa fiu mare vreau sa ma fac politist asta este visul meu de a deveni politist
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: Sunt o persoana capabila
10.Diferențiere față de Alți Candidați:toti suntem egali
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:Stiu sa conduc cat de cat bine,sunt rapid, am fizic pentru ca fac sala de 2 ani si sunt inalt,sunt o perosana respectuoasa ,si lucrez foarte mult

Ultima editare:
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus