New member
- Subiect Autor
Model Aplicație pentru Departamentul de Poliție
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla:Gabriel
2.ID In-Game:163
3.Vârsta (Minim 15 ani):15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):27190
5.Orele Jucate pe Server:19
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):SAlut! pe mine ma cheama Gabriel pasiunea mea este fotbalul fac de aproape 5 ani sunt un baiat la locul lui si am cei 7 ani de acasa.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:EU sunt foarte ambitios si as vrea sa ajut acest oras cat de mult pot eu
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):8 luni
9.Experiența în Roleplay:8/10
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):confirm
Informații IC:
1.Numele (Personaj):Vartolo jantea
2.Prenumele (Personaj):Kent
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):163
4.Vechimea în Oraș (Personaj):19 luni
5.Scolarizare (Personaj):Am terminat liceul iar apoi facultatea politiei Romane
6.Joburi Anterioare (Personaj):dor mai livram mancare in timpul liber
7.Job Curent (Personaj):momentan nimic
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte)e mine ma cheama Vartolo jantea si sunt foarte pregatit pt acest oras minunat vreau sa ajut departamentul de politie si tot odata sunt foarte priietenos cu colegi SI sunt foarte ambitios
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:Sunt ambitos SI dedicat pentru acest departament de politie
10.Diferențiere față de Alți Candidați:EU nu judec pe nimeni dupa statutul social sau daca au o problema sunt foarte bun pentru ai consola
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:Sunt priietenos cu toti cei din jurul meu, sunt foarte ambitios, vreau sa ajut orasul
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla:Gabriel
2.ID In-Game:163
3.Vârsta (Minim 15 ani):15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):27190
5.Orele Jucate pe Server:19
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):SAlut! pe mine ma cheama Gabriel pasiunea mea este fotbalul fac de aproape 5 ani sunt un baiat la locul lui si am cei 7 ani de acasa.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:EU sunt foarte ambitios si as vrea sa ajut acest oras cat de mult pot eu
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):8 luni
9.Experiența în Roleplay:8/10
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):confirm
Informații IC:
1.Numele (Personaj):Vartolo jantea
2.Prenumele (Personaj):Kent
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):163
4.Vechimea în Oraș (Personaj):19 luni
5.Scolarizare (Personaj):Am terminat liceul iar apoi facultatea politiei Romane
6.Joburi Anterioare (Personaj):dor mai livram mancare in timpul liber
7.Job Curent (Personaj):momentan nimic
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte)e mine ma cheama Vartolo jantea si sunt foarte pregatit pt acest oras minunat vreau sa ajut departamentul de politie si tot odata sunt foarte priietenos cu colegi SI sunt foarte ambitios
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:Sunt ambitos SI dedicat pentru acest departament de politie
10.Diferențiere față de Alți Candidați:EU nu judec pe nimeni dupa statutul social sau daca au o problema sunt foarte bun pentru ai consola
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:Sunt priietenos cu toti cei din jurul meu, sunt foarte ambitios, vreau sa ajut orasul