Member
- Subiect Autor
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla: Albert
2.ID In-Game: 33
3.Vârsta: 15
4.Primele 5 Cifre din CNP: 50910
5.Orele Jucate pe Server: 210
6.Descriere Personală: Mă numesc Albert și am 15 ani, imi pot controla nervii și sunt un băiat căruia îi place să se joace pe calculator.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: Pentru a face o diferență
8.Experiență în FiveM: 2+ years
9.Experiența în Roleplay: Sunt destul de capabil pentru a mă integra într-un roleplay și pentru a-l duce la capăt.
10.Conștientizare Reguli și Ordine: Confirm.
Informații IC:
1.Numele: D'Antonio
2.Prenumele: Santino
3.Codul Numeric Personal: 5870627000033 ( ID 33 )
4.Vechimea în Oraș: 200+ luni
5.Scolarizare: Academia de Poliţie "Alexandru Ioan Cuza"
6.Joburi Anterioare: Electrician
7.Job Curent: Constructor
8.Descriere Personală: Santino D'Antonio este un om bazat pe respect,încredere și recunoștiință. El a crescut alături de celălalt frate al lui. Cristiano D'Antonio. Aceștia au fost învățați să îi respecte pe cei în vârstă indiferent de situație. După ce Cristiano a fost rănit, aceștia s-au mutat în orașul Los Santos. După o perioada în care aceștia nu aveau bani, Santino a făcut o mișcare care a schimbat cariera tuturor fraților. A câștigat suma de $600.000 de dolari. Din acel moment frații D'Antonio au ajuns printre cei mai bogați oameni din întregul oraș
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:
10.Diferențiere față de Alți Candidați: Sunt calm.
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:
1. Calmitatea
2. Seriozitatea
3. Curajul
4. Sociabilitatea
5. Implicitatea
1.Numele sau Porecla: Albert
2.ID In-Game: 33
3.Vârsta: 15
4.Primele 5 Cifre din CNP: 50910
5.Orele Jucate pe Server: 210
6.Descriere Personală: Mă numesc Albert și am 15 ani, imi pot controla nervii și sunt un băiat căruia îi place să se joace pe calculator.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: Pentru a face o diferență
8.Experiență în FiveM: 2+ years
9.Experiența în Roleplay: Sunt destul de capabil pentru a mă integra într-un roleplay și pentru a-l duce la capăt.
10.Conștientizare Reguli și Ordine: Confirm.
Informații IC:
1.Numele: D'Antonio
2.Prenumele: Santino
3.Codul Numeric Personal: 5870627000033 ( ID 33 )
4.Vechimea în Oraș: 200+ luni
5.Scolarizare: Academia de Poliţie "Alexandru Ioan Cuza"
6.Joburi Anterioare: Electrician
7.Job Curent: Constructor
8.Descriere Personală: Santino D'Antonio este un om bazat pe respect,încredere și recunoștiință. El a crescut alături de celălalt frate al lui. Cristiano D'Antonio. Aceștia au fost învățați să îi respecte pe cei în vârstă indiferent de situație. După ce Cristiano a fost rănit, aceștia s-au mutat în orașul Los Santos. După o perioada în care aceștia nu aveau bani, Santino a făcut o mișcare care a schimbat cariera tuturor fraților. A câștigat suma de $600.000 de dolari. Din acel moment frații D'Antonio au ajuns printre cei mai bogați oameni din întregul oraș
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:
10.Diferențiere față de Alți Candidați: Sunt calm.
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:
1. Calmitatea
2. Seriozitatea
3. Curajul
4. Sociabilitatea
5. Implicitatea