Secțiune navigare

Model Aplicație pentru Departamentul de Poliție

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

kin

New member
Model Aplicație pentru Departamentul de Poliție

Informații OOC:

1.Numele sau Porecla:1hp

2.ID In-Game:4262

3.Vârsta (Minim 15 ani):15

4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):
50804

5.Orele Jucate pe Server:9

6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Salut ma numesc Roberto am 15 ani imi place sa joc fivem si sa fac baschet si sa ies pe afara cu prieteni

7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: Pentru ca mie imi place sa fac rp de politist si asta stiu sa fac mai bine

8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): 4-5 ani

9.Experiența în Roleplay:10

10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare)Da

Informații IC

1.Numele (Personaj):Andrei

2.Prenumele (Personaj):Bogdan

3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):4262

4.Vechimea în Oraș (Personaj):9 luni

5.Scolarizare (Personaj):Academia de Politie HAOS

6.Joburi Anterioare (Personaj):Curier

7.Job Curent (Personaj): Somer

8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Salut ma numesc Andrei am fost crescut la tara si am fost pus la munca si activitatile bunicilor ca eu nu am mama nu am tata si am fost crescut de bunici si bunicul meu a fost politist de mare rang si a avut un statut foarte bun si a fost felicitat de multe ori

9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:Cred ca ma voi descurca pentru ca am vazut la bunicul meu care a fost foarte capabil pentru acest job, sunt si muncitor pentru Politia haos vreau sa fac acest oras (HAOS) mai bun pentru ca merita sunt multe persoane care fac lucruri foarte ilegale si vreau sa pun stop la asta (#HAOS UN ORAS MAI BUN)

10.Diferențiere față de Alți Candidați: Nu

11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?: Calm,Ager,Muncitor,Sofer bun,Perseverent.
(#HAOS un oras ma bun)

ATENTIE, IN PRIMELE 3 SAPTAMANI DE LA DESCHIDERE, ORELE NU SUNT NECESARE PENTRU ACADEMIA DE POLITIE!

Ultima editare:
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus