- Subiect Autor
Model Aplicație pentru Departamentul de Poliție
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla:Raul diculescu
2.ID In-Game:5849
3.Vârsta (Minim 15 ani):15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50803
5.Orele Jucate pe Server:2
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte)::Salut sunt Raul , am 15 ani si imi place sa ma joc pe calculator si sa ies afara cu prietenii .Sunt glumet , dar serios cand trebuie,rabdator,calm
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție pentru a face un roleplay misto si pentru a petrece timp oe joc
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):1 an
9.Experiența în Roleplay:8
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):da
Informații IC:
1.Numele (Personaj): diculescu
2.Prenumele (Personaj):gabi
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):5849
4.Vechimea în Oraș (Personaj):2 luni
5.Scolarizare (Personaj):Academia de Politie HAOS
6.Joburi Anterioare (Personaj):am fost pescar
7.Job Curent (Personaj):somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):gabi este un copil cuminte care dupa moartea tatalui sau a venit in orasul haos pentru a face bani si a ajutau pe mama sa cu bani si a deveni un bun politist
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:deorece am o buna experienta
10.Diferențiere față de Alți Candidați:sun respectos si sincer
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:muncitor destept glumet agil sincer
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla:Raul diculescu
2.ID In-Game:5849
3.Vârsta (Minim 15 ani):15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50803
5.Orele Jucate pe Server:2
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte)::Salut sunt Raul , am 15 ani si imi place sa ma joc pe calculator si sa ies afara cu prietenii .Sunt glumet , dar serios cand trebuie,rabdator,calm
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție pentru a face un roleplay misto si pentru a petrece timp oe joc
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):1 an
9.Experiența în Roleplay:8
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):da
Informații IC:
1.Numele (Personaj): diculescu
2.Prenumele (Personaj):gabi
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):5849
4.Vechimea în Oraș (Personaj):2 luni
5.Scolarizare (Personaj):Academia de Politie HAOS
6.Joburi Anterioare (Personaj):am fost pescar
7.Job Curent (Personaj):somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):gabi este un copil cuminte care dupa moartea tatalui sau a venit in orasul haos pentru a face bani si a ajutau pe mama sa cu bani si a deveni un bun politist
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:deorece am o buna experienta
10.Diferențiere față de Alți Candidați:sun respectos si sincer
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:muncitor destept glumet agil sincer