Secțiune navigare

Model Aplicație pentru Departamentul de Poliție

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Model Aplicație pentru Departamentul de Poliție

Informații OOC:

1.Numele sau Porecla:Claudio
2.ID In-Game:1875
3.Vârsta (Minim 15 ani):20
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):Nu am, dar pot dovedi varsta locuiesc in belgia
5.Orele Jucate pe Server:6
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):M a numesc Claudio am 20 de ani am crescut in belgia si imi place sa ma joc fivem in timpul meu liber si sa fac un rp cat mai amuzant
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:Deoare ce doresc sa incerc ceva nou pentru a face un rp cat mai frumos..
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):4ani
9.Experiența în Roleplay:3.5h hardrp
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):da

Informații IC:
1.Numele (Personaj):priala
2.Prenumele (Personaj):Claudio
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):1875
4.Vechimea în Oraș (Personaj):5 luni
5.Scolarizare (Personaj):Academia de politie
6.Joburi Anterioare (Personaj):Taxi metrist
7.Job Curent (Personaj):Gunoier
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Salut sunt Claudio am 25 de ani si imi place sa conduc am incercat multe in viata dar inca nu mi am gasit locul si asa ca mi am propus sa incerc academia de politie
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:Sunt calm rabdator si destul de matur consider eu
10.Diferențiere față de Alți Candidați:Sunt haios si intelept
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:Sofer bun Puternic Rapid Rezistent si un inotator foarte bun

ATENTIE, IN PRIMELE 3 SAPTAMANI DE LA DESCHIDERE, ORELE NU SUNT NECESARE PENTRU ACADEMIA DE POLITIE!

Member
Acceptat, Chestor General Comisarul
In cursul zilei de maine te astept la Sectia de Politie Paleto dar , daca ai vocea subtire sa sti ca nu te accept !!!

Member
Acceptat, Chestor General Comisarul
In cursul zilei de maine te astept la Sectia de Politie Paleto dar , daca ai vocea subtire sa sti ca nu te accept !!!

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus