- Subiect Autor
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla:Traian
2.ID In-Game:23282
3.Vârsta (Minim 15 ani):15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50910
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):205
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Salut ma numesc Traian imi place foarte mult sa ma joc fiveM jocuri pe pc am intaltimea de 171 si ochii Albastri parul negru imi place foarte mult sa ma joc fotbal sa merg pe afara si sa stau cu prietenii AM mult timp liber pentru al dedica Politiei
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:am mai fost inaite de wipe si imi place RP ul de Politist
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):la inceput de 2022 pana acuma 2024
9.Experiența în Roleplay:2 ani si can 2500 de ore
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):da
Informații IC:
1.Numele (Personaj):cican
2.Prenumele (Personaj):Traian
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):23282
4.Vechimea în Oraș (Personaj):205 luni
5.Scolarizare (Personaj): scoala de politie + 12 clase
6.Joburi Anterioare (Personaj):Mecanic
7.Job Curent (Personaj):Miner
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):ma numesc traian cican am copilarit in sedy si pariti mei aveau probleme cu bani si intro zi mama a fugit de acasa si am ramas doare eu cu tatal meu cu o boala foarte grava cancer la plaman si a murit cand aveam 15 ani am avut o viata foate grea si visul meu de cand eram mic era sa fiu politist
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:pentru ca sunt un baiat foarte Rabdator si doresc sa prind toti infractori din oras
10.Diferențiere față de Alți Candidați:am rabdare
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Polițist: trag bine, coduc bine,coduc foarte bine offroad,sunt rabtator,sunt agil.
1.Numele sau Porecla:Traian
2.ID In-Game:23282
3.Vârsta (Minim 15 ani):15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50910
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):205
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Salut ma numesc Traian imi place foarte mult sa ma joc fiveM jocuri pe pc am intaltimea de 171 si ochii Albastri parul negru imi place foarte mult sa ma joc fotbal sa merg pe afara si sa stau cu prietenii AM mult timp liber pentru al dedica Politiei
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:am mai fost inaite de wipe si imi place RP ul de Politist
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):la inceput de 2022 pana acuma 2024
9.Experiența în Roleplay:2 ani si can 2500 de ore
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):da
Informații IC:
1.Numele (Personaj):cican
2.Prenumele (Personaj):Traian
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):23282
4.Vechimea în Oraș (Personaj):205 luni
5.Scolarizare (Personaj): scoala de politie + 12 clase
6.Joburi Anterioare (Personaj):Mecanic
7.Job Curent (Personaj):Miner
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):ma numesc traian cican am copilarit in sedy si pariti mei aveau probleme cu bani si intro zi mama a fugit de acasa si am ramas doare eu cu tatal meu cu o boala foarte grava cancer la plaman si a murit cand aveam 15 ani am avut o viata foate grea si visul meu de cand eram mic era sa fiu politist
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:pentru ca sunt un baiat foarte Rabdator si doresc sa prind toti infractori din oras
10.Diferențiere față de Alți Candidați:am rabdare
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Polițist: trag bine, coduc bine,coduc foarte bine offroad,sunt rabtator,sunt agil.
Ultima editare: