Secțiune navigare

model aplicatie pentru departamentul de politie

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Model Aplicație pentru Departamentul de Poliție

Informații OOC:

1.Numele sau Porecla:Alex
2.ID In-Game:10450
3.Vârsta (Minim 15 ani):14 ani jumate
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):51002
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):70 ore
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Salut! Numele meu este Alex și sunt o persoană plină de energie și entuziasm. Îmi place să accept provocările și să găsesc soluții creative la problemele care apar. Sunt empatic și mereu atent la nevoile celor din jur, ceea ce mă face un prieten și un coleg de încredere. În timpul liber, mă bucur sa ma joc, călătorii și sporturi de echipă.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:imi place sa ajut orasu
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):3 ani
9.Experiența în Roleplay:multa experienta
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):da

Informații IC:

1.Numele (Personaj):Alex
2.Prenumele (Personaj):popovici
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):10450
4.Vechimea în Oraș (Personaj).3 ani
6.Joburi Anterioare (Personaj):mecanic,smurd,taxi
7.Job Curent (Personaj):nam
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Salut. Numele meu este Alex. În ultima vreme, viața mea a fost destul de grea, deoarece am pierdut pe cineva foarte drag. Această pierdere a avut un impact profund asupra mea, făcându-mă să reflectez asupra valorii timpului petrecut alături de cei pe care îi iubim. Încerc să găsesc forța de a merge mai departe prin amintirile frumoase și sprijinul prietenilor și familiei. Deși durerea este mare, sper să reușesc să transform această experiență într-o lecție de viață, prețuind și mai mult fiecare moment.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:sunt foarte ascultator
10.Diferențiere față de Alți Candidați:nu comentez,ascult ce mi se zice
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:harnic,intelegator,cuminte,destept,civilizat

Member
Aplicatie acceptata, contacteaza-ma pe Discord pentru a-ti face legatura cu un tester. (Ma gasesti pe server-ul main Haos Romania sub numele de "ariana".)

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus