New member
- Subiect Autor
Informații OOC:
1.Numele sauPorecla:Alex
2.ID In-Game:4791.Numele sauPorecla:Alex
3.Vârsta(Minim 15 ani):17
4.Primele 5 Cifre din CNP(IRL):50718
5.Orele Jucate pe Server(Minim 30 ore):31
6.Descriere Personală(Minim 50 Cuvinte):Salut ma cheama Alex, am 17 ani, sunt pasionat de fotbal si imi place sa ma joc pe calculator mai ales fivem
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:As vrea sa ma alatur departamentului de Politie deoarece imi place sa port uniforma si sa ajut orasul
8.Experiență în FiveM(Perioada de timp):2 ani
9.Experiența înRoleplay:Am experienta in roleplay, sa pot intretine un rolplay
10.Conștientizare Reguli și Ordine(Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare)DA
Informații IC:
1.Numele(Personaj):Alex
2.Prenumele(Personaj):Vancica
3.Codul Numeric Personal(CNP- Personaj):4791.Numele(Personaj):Alex
2.Prenumele(Personaj):Vancica
4.Vechimea în Oraș(Personaj):Am 31 de luni in oras.
5.Scolarizare(Personaj):Am terminat un liceul si facultatea si as vrea sa aplic in academia de politie
6.Joburi Anterioare(Personaj): taximetrist,smurd,miner, etc
7.Job Curent(Personaj):Somer
8.Descriere Personală(Personaj)(Minim 50 Cuvinte):Salut, ma numesc Alex am 23de ani, am terminat liceul, si imi doresc sa ajung in academia de politie pentru a ajuta oameni si imi place aceasta meserie
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:Eu unul ma consider potrivit deoarece imi respect meseria daca sa intamplat ceva eu nu iert
10.Diferențiere față de Alți Candidați: Imi place sa fac asta si imi doresc de mic8.Descriere Personală(Personaj)(Minim 50 Cuvinte):Salut, ma numesc Alex am 23de ani, am terminat liceul, si imi doresc sa ajung in academia de politie pentru a ajuta oameni si imi place aceasta meserie
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:Eu unul ma consider potrivit deoarece imi respect meseria daca sa intamplat ceva eu nu iert
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliției Romane?: CORECTITUDINE, CONDITIE FIZICA, MATURITATE, Respectul fata de alti colegi Si munca depusa
Trimite un mesaj pe @♤Alex♤