Secțiune navigare

Model Aplicație pentru Departamentul de Poliție

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Informații OOC:
1.Numele sauPorecla:Alex​
2.ID In-Game:479
3.Vârsta(Minim 15 ani):17
4.Primele 5 Cifre din CNP(IRL):50718
5.Orele Jucate pe Server(Minim 30 ore):31
6.Descriere Personală(Minim 50 Cuvinte):Salut ma cheama Alex, am 17 ani, sunt pasionat de fotbal si imi place sa ma joc pe calculator mai ales fivem
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:As vrea sa ma alatur departamentului de Politie deoarece imi place sa port uniforma si sa ajut orasul
8.Experiență în FiveM(Perioada de timp):2 ani
9.Experiența înRoleplay:Am experienta in roleplay, sa pot intretine un rolplay
10.Conștientizare Reguli și Ordine(Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare)DA

Informații IC:
1.Numele(Personaj):Alex
2.Prenumele(Personaj):Vancica​
3.Codul Numeric Personal(CNP- Personaj):479
4.Vechimea în Oraș(Personaj):Am 31 de luni in oras.
5.Scolarizare(Personaj):Am terminat un liceul si facultatea si as vrea sa aplic in academia de politie
6.Joburi Anterioare(Personaj): taximetrist,smurd,miner, etc
7.Job Curent(Personaj):Somer
8.Descriere Personală(Personaj)(Minim 50 Cuvinte):Salut, ma numesc Alex am 23de ani, am terminat liceul, si imi doresc sa ajung in academia de politie pentru a ajuta oameni si imi place aceasta meserie
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:Eu unul ma consider potrivit deoarece imi respect meseria daca sa intamplat ceva eu nu iert​
10.Diferențiere față de Alți Candidați: Imi place sa fac asta si imi doresc de mic
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliției Romane?: CORECTITUDINE, CONDITIE FIZICA, MATURITATE, Respectul fata de alti colegi Si munca depusa

Trimite un mesaj pe @♤Alex♤

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus