Secțiune navigare

Model Aplicație pentru Departamentul de Poliție

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Model Aplicație pentru Departamentul de Poliție

Informații OOC:

1.Numele sau Porecla:Alex
2.ID In-Game:1237
3.Vârsta (Minim 15 ani):22
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50203
5.Orele Jucate pe Server:12
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Băiat simplu, născut și crescut în Romania, nu prea sunt genul deschis la prietenii dar și dacă ajungi acolo as fii gata să îmi dau și pielea de pe mine, îmi place caterinca pe discord sau fată în față pe afara, proaspăt devenit tatic, mottoul meu de viață este start,win,replay momentan in concediu medical așa că am destul timp să joc zi de zi
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:momentan forțele de poliție sunt depășite numeros de către jucătorii de pe comunitate și chiar le trebuie o mana de ajutor
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):3 ani
9.Experiența în Roleplay:să zic undeva la 7-8 pe modul hard roleplay
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):confirm

Informații IC:

1.Numele (Personaj):Alex
2.Prenumele (Personaj):Alfrozo
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):523IHQ
4.Vechimea în Oraș (Personaj):12 luni
5.Scolarizare (Personaj):Liceul
6.Joburi Anterioare (Personaj):pescar
7.Job Curent (Personaj): Șofer Autobuz
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Alex Alfrozo născut și crescut în paleto, și-a pierdut părinții la fragedă vârstă de 5 ani și de atunci a fost crescut prin case de copii, ajuns la maturitate învață și încearcă să se adapteze la viață de om matur dar nu prea reușește din cauză, că este introvertit, nu prea are încredere în lume după tot ce i sa întâmplat dar mereu încearcă să de-a cel mai bun din el
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:Sunt o persoana destul de receptiva, nu trebuie să vorbești mult pentru a analiza situația cap coada și pentru a acționa, pot învăța ușor cum merg lucrurile și de asemenea pot păzi spatele colegului său colegei mele 24/7 fara probleme
10.Diferențiere față de Alți Candidați:niciuna
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliției Romane?:Disciplina, Respectul, Gradul de gândire, Gradul de mentalitate, Gradul de loialitate

ATENTIE, IN PRIMELE 3 SAPTAMANI DE LA DESCHIDERE, ORELE NU SUNT NECESARE PENTRU ACADEMIA DE POLITIE!

Ultima editare:
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus