New member
- Subiect Autor
Model Aplicație pentru Departamentul de Poliție
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla:Nikolas
2.ID In-Game:24502
3.Vârsta (Minim 15 ani):14 (in 8 luni fac 15)
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50001
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):200+
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Sunt un baiat de 14 ani,ma cheama Nikolas,imi place sa ma joc pe serverul de fivem Haos,,sunt in clasa a 7-a invat bine,colegii rad de mine ca am vocea subtire dar nu imi pasa,imi place fotbalul,joc de la 7 ani,imi place sa ma plimb cu bicicleta,ascult ce mi-se zice,si cand voi fi mare vreau sa devin politist.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:entru a-mi ajuta viitori colegi,serverul,si sa fac role-play de politist
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):1 an
9.Experiența în Roleplay:10
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare)Da!
Informații IC:
Informații IC:
1.Numele (Personaj):Capone
2.Prenumele (Personaj):Nikolas
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):24502
4.Vechimea în Oraș (Personaj):200+ luni
5.Scolarizare (Personaj):12 clase
6.Joburi Anterioare (Personaj):Mecaanic si Smurd
7.Job Curent (Personaj):Somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte)e cand eram mic aveam aceasta pasiune legata de politie/s.a.s/bcco/D.o.s si asa mai departe.Cu timpul tot am asteptat varsta majora pt a putea incepe studiul la academie.Totul era frumos pana cand am inceput sa am niste probleme cu niste mafioiti din oras.Am ajuns cu datorii si cu lipsa de bani majora.Nu am mai vrut sa am de aface cu ei dar deja stiam in ce m am bagat.Am incercat sa fug dar nu am reusit.Intr o seara am fost prins de ei si torturat pana la inconstienta.De atunci am decis sa pun si mai multa atentie pe visul de a deveni politist.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:Stiu sa trag cu arma,sunt atent,ma supun ordinilor pe care mi-le dau superiorii mei si multe altele.
10.Diferențiere față de Alți Candidați:Toti suntem la fel!!
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:
1-Sunt bun pe tras cu arma;
2-Conduc excelent;
3-Gandesc rapid;
4-Sunt apt fizic si moal;
5-Iau decizi bune.
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla:Nikolas
2.ID In-Game:24502
3.Vârsta (Minim 15 ani):14 (in 8 luni fac 15)
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50001
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):200+
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Sunt un baiat de 14 ani,ma cheama Nikolas,imi place sa ma joc pe serverul de fivem Haos,,sunt in clasa a 7-a invat bine,colegii rad de mine ca am vocea subtire dar nu imi pasa,imi place fotbalul,joc de la 7 ani,imi place sa ma plimb cu bicicleta,ascult ce mi-se zice,si cand voi fi mare vreau sa devin politist.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:entru a-mi ajuta viitori colegi,serverul,si sa fac role-play de politist
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):1 an
9.Experiența în Roleplay:10
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare)Da!
Informații IC:
Informații IC:
1.Numele (Personaj):Capone
2.Prenumele (Personaj):Nikolas
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):24502
4.Vechimea în Oraș (Personaj):200+ luni
5.Scolarizare (Personaj):12 clase
6.Joburi Anterioare (Personaj):Mecaanic si Smurd
7.Job Curent (Personaj):Somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte)e cand eram mic aveam aceasta pasiune legata de politie/s.a.s/bcco/D.o.s si asa mai departe.Cu timpul tot am asteptat varsta majora pt a putea incepe studiul la academie.Totul era frumos pana cand am inceput sa am niste probleme cu niste mafioiti din oras.Am ajuns cu datorii si cu lipsa de bani majora.Nu am mai vrut sa am de aface cu ei dar deja stiam in ce m am bagat.Am incercat sa fug dar nu am reusit.Intr o seara am fost prins de ei si torturat pana la inconstienta.De atunci am decis sa pun si mai multa atentie pe visul de a deveni politist.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:Stiu sa trag cu arma,sunt atent,ma supun ordinilor pe care mi-le dau superiorii mei si multe altele.
10.Diferențiere față de Alți Candidați:Toti suntem la fel!!
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:
1-Sunt bun pe tras cu arma;
2-Conduc excelent;
3-Gandesc rapid;
4-Sunt apt fizic si moal;
5-Iau decizi bune.
Ultima editare: 28 Noi 2023