Secțiune navigare

Model Aplicație pentru Departamentul de Poliție

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Informații OOC:

1.Numele sau Porecla:eric tiganu
2.ID In-Game:539
3.Vârsta (Minim 15 ani):16
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50807
5.Orele Jucate pe Server:3
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): Ma numesc eric, am 21 ani sunt foarte intelegator si deloc deranjant , nu stau sa stresez oamenii din jurul meu daca doresc ceva anume ,daca vad ca nu este timp de intrebarea mea nu o mai pun sau o pun cand este un superior /coleg liber,am fost o perioada indelungata la diicot ,mi-a placut extrem de mult acea meserie ,dar vreau sa incerc si la politie.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:sa prind infractori
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):1 an
9.Experiența în Roleplay:9/10
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):confirm

Informații IC:

1.Numele (Personaj):eric
2.Prenumele (Personaj):tiganu
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):539
4.Vechimea în Oraș (Personaj):3 luni
5.Scolarizare (Personaj):liceu militar
6.Joburi Anterioare (Personaj):niciunu
7.Job Curent (Personaj):niciunu
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Salut ma numesc eric si am varsta de 21 de ani eu de mic mi-am dorit sa ajung un politist foarte capabil si deloc corupt. Sper sa imi acceptati sv. O zi buna
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:am experienta in politie deoarece am facut liceul militar
10.Diferențiere față de Alți Candidați:sunt intelegator si trag cu pusca bine
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Polit
iei Romane?:Respectuos,conduc foarte bine,trag nebun,ma tin de cuvant,si am conditie fizica buna

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus