New member
- Subiect Autor
Model Aplicație pentru Departamentul de Poliție
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla:sebitzu
2.ID In-Game:2150
3.Vârsta (Minim 15 ani):14(fac pe 7 decembrie 15,sper sa ma primiti asa)
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50812
5.Orele Jucate pe Server:5
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Salut,porecla mea este sebitzu,imi place sa ma joc fivem(ma joc de ceva timp)imi place in timpul liber sa fac sport si sa ma distrez.Sunt capabil arpoape de orice si sunt foarte intelegator,prietenos si ascultator.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:Imi place de mic politia si as dorii sa devin unul
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):1 an jumatate
9.Experiența în Roleplay:9/10
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):Sigur
Informații IC:
1.Numele (Personaj):sebi
2.Prenumele (Personaj):tzu
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):2150
4.Vechimea în Oraș (Personaj):1 zi(daca luam de la wipe,asa de 3-4 luni)
5.Scolarizare (Personaj):liceul militar
6.Joburi Anterioare (Personaj):gunoier,mecanic
7.Job Curent (Personaj):nu am unul stabilit
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):M-am nascut intr-o familie saraca,intr-un sat de la langa Los Santos.Acolo erau plin de mafioti,se jefuiau intre ei si nu imi placea de loc ce se intampla,cand am crescut am ajuns in orasul Los Santos si am vazut prima oara sediul de politie,i-am spus mamei ca eu acolo vreau sa ajung si sper sa imi indeplinesc visul
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:sunt amabil cu cetatenii
10.Diferențiere față de Alți Candidațirietenia
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:curajul,prietenia,amabilitatea,munca in echipa si seriozitatea
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla:sebitzu
2.ID In-Game:2150
3.Vârsta (Minim 15 ani):14(fac pe 7 decembrie 15,sper sa ma primiti asa)
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50812
5.Orele Jucate pe Server:5
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Salut,porecla mea este sebitzu,imi place sa ma joc fivem(ma joc de ceva timp)imi place in timpul liber sa fac sport si sa ma distrez.Sunt capabil arpoape de orice si sunt foarte intelegator,prietenos si ascultator.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:Imi place de mic politia si as dorii sa devin unul
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):1 an jumatate
9.Experiența în Roleplay:9/10
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):Sigur
Informații IC:
1.Numele (Personaj):sebi
2.Prenumele (Personaj):tzu
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):2150
4.Vechimea în Oraș (Personaj):1 zi(daca luam de la wipe,asa de 3-4 luni)
5.Scolarizare (Personaj):liceul militar
6.Joburi Anterioare (Personaj):gunoier,mecanic
7.Job Curent (Personaj):nu am unul stabilit
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):M-am nascut intr-o familie saraca,intr-un sat de la langa Los Santos.Acolo erau plin de mafioti,se jefuiau intre ei si nu imi placea de loc ce se intampla,cand am crescut am ajuns in orasul Los Santos si am vazut prima oara sediul de politie,i-am spus mamei ca eu acolo vreau sa ajung si sper sa imi indeplinesc visul
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:sunt amabil cu cetatenii
10.Diferențiere față de Alți Candidațirietenia
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:curajul,prietenia,amabilitatea,munca in echipa si seriozitatea