Secțiune navigare

Model Aplicație pentru Departamentul de Poliție

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Model Aplicație pentru Departamentul de Poliție

Informații OOC:

1.Numele sau Porecla: Bogdan
2.ID In-Game: 29912
3.Vârsta (Minim 15 ani): 15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL): 50808
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore): 30
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): Sunt foarte strict pe Reguli, îmi place sa fie respectate și nu îmi place sa fie încălcate (ic), susțin ca învăț repede și că sunt foarte respectuos, ajut mereu pe toată lumea la nevoie și sunt foarte înțelegător și bun, prin asta nu zic ca pot fi prostit ușor.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: modul în care se comporta lumea și nerespectarea legei, nu suportând sa vad oameni care fac ilegalități.
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):150 ore
9.Experiența în Roleplay:150 ore
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):înțeleg și confirm.

Informații IC:

1.Numele (Personaj):Nea
2.Prenumele (Personaj): Mitica
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):29812
4.Vechimea în Oraș (Personaj): 30 luni
5.Scolarizare (Personaj): studii superioare (liceu)
6.Joburi Anterioare (Personaj): poștaș, ciupercar
7.Job Curent (Personaj): Poștaș
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): Sunt înțelegător și respectuos, cu bun simț și ajut lumea la nevoie stind cum e sa nu te ajute nimeni find nou venit în oraș sau sa nu te ajute în general la nevoie, susțin ca sunt inteligent și bun la suflet, tin sa fac tot în bunului simt al legii, și nu țin sa o înfrâng.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: sun strict în momentul când nu se respecta legea, cum am spus și mai devreme vreau mereu ca legea sa fie respectata, orice o încalcă trebuie sa fie pedepsit pe măsură, pot fi un polițist de onoare și de încredere.
10.Diferențiere față de Alți Candidați: cum am tot repetat nu suport ca legea sa fie încărcată, și chit cu riscul vieți aș face orice ca să fie respectata, sunt strict și când vad pe cineva ca face o infractiune o sa îl pedepsesc pe loc, și mai ales sunt de ne corupt
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:nu sunt fals, am bun simț, sunt stric, învăț repede și sunt inteligent

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus