New member
- Subiect Autor
1.Numele sau Porecla: cristutz_
2.ID In-Game: 16627
3.Vârsta (Minim 15 ani): 15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL): 50809
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore): 41
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): Sunt din Bucuresti, ma joc fivem de 3-4 ani imi place sa ma joc foarte mult FiveM cu prieteni si sa ies pe afara.Imi mai place sa ies la cafe cu colegi inainte de ore si in weekend sa merg prin mall.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: Eu vreau sa intru in aceasta factiune deoarce vreau sa ajut acest oras
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): 3-4 ani
9.Experiența în Roleplay: 8.5
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): sigur.
Informații IC:
1.Numele (Personaj): Cristi
2.Prenumele (Personaj): Inerlopul
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj): 16627
4.Vechimea în Oraș (Personaj): 40 Luni.
5.Scolarizare (Personaj):Academia de politie LosHaos
6.Joburi Anterioare (Personaj): Mecanic
7.Job Curent (Personaj): somer.
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): Un copil sarac, care tatal lui era politist si a fost ucis intr-o misiune de niste mafioti asa ca eu vreau sa ajung un om al legi si sa ii prind pentru ai ii baga la inchisoare,mai vreau ca sa il fac si pe parinti mei madri sa vad ca pot ajunge la succes
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: Intelepciune si rabdare
10.Diferențiere față de Alți Candidați: Sunt foarte atent si invat din greseli
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadru Politiei: Sunt un sofer foarte bun, intelegator, tragaci foarte bun, rabdator si ascultator
2.ID In-Game: 16627
3.Vârsta (Minim 15 ani): 15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL): 50809
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore): 41
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): Sunt din Bucuresti, ma joc fivem de 3-4 ani imi place sa ma joc foarte mult FiveM cu prieteni si sa ies pe afara.Imi mai place sa ies la cafe cu colegi inainte de ore si in weekend sa merg prin mall.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: Eu vreau sa intru in aceasta factiune deoarce vreau sa ajut acest oras
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): 3-4 ani
9.Experiența în Roleplay: 8.5
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): sigur.
Informații IC:
1.Numele (Personaj): Cristi
2.Prenumele (Personaj): Inerlopul
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj): 16627
4.Vechimea în Oraș (Personaj): 40 Luni.
5.Scolarizare (Personaj):Academia de politie LosHaos
6.Joburi Anterioare (Personaj): Mecanic
7.Job Curent (Personaj): somer.
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): Un copil sarac, care tatal lui era politist si a fost ucis intr-o misiune de niste mafioti asa ca eu vreau sa ajung un om al legi si sa ii prind pentru ai ii baga la inchisoare,mai vreau ca sa il fac si pe parinti mei madri sa vad ca pot ajunge la succes
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: Intelepciune si rabdare
10.Diferențiere față de Alți Candidați: Sunt foarte atent si invat din greseli
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadru Politiei: Sunt un sofer foarte bun, intelegator, tragaci foarte bun, rabdator si ascultator
Ultima editare: