Secțiune navigare

Model Aplicație pentru Departamentul de Poliție

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Model Aplicație pentru Departamentul de Poliție

Informații OOC:

1.Numele sau Porecla:Samir
2.ID In-Game:24276
3.Vârsta (Minim 15 ani):15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50909
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):30
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):ma cheamă samir am 15 Ani sunt din Nadeș îmi place sa ma motivez ca voi de deveni polițist.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:motivația mea este ca vreau sa termin studenția în poliție iar după să-mi fac transfer în diicot îmi place foarte mult rolul de dicot
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp)7
9.Experiența în Roleplay:8
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):da

Informații IC:

1.Numele (Personaj):Tocu
2.Prenumele (Personaj):sandu Samir
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):24276
4.Vechimea în Oraș (Personaj):1 an
5.Scolarizare (Personaj):liceul Alexandru Ioan Cuza dp poltitie
6.Joburi Anterioare (Personaj):civil
7.Job Curent (Personaj):civil
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):ma cheamă samir stau și locuiesc în losantos as vrea sa fac bani să-mi închiriez o casă în plateo sau aproape de paleto îmi place să-mi strâng bani la pusculita
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:este ca ascult de grade mari și de grade mari când mise spune sa fac ceva fac
10.Diferențiere față de Alți Candidați:nu e nici o diferență
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:trag bine cu arme tazer și shotgun urmăresc foarte bine mașinile conduc regulamentar sunt atent cu colegi amabil și foarte respectos

Member
Aplicația Dvs. A fost analizată cu succes și am constatat ca sunteți Acceptat. Aveti obligatia de a va prezenta la sectia Nr. 1 Paleto Bay pentru sustinerea testelor de intrare in departament in intervalul orar (16:00 - 22-00)

În cazul în care nu găsiți pe nimeni, aștept un mesaj pe Discord.

Mult succes !

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus