New member
- Subiect Autor
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla:Samurai
2.ID In-Game:183
3.Vârsta (Minim 15 ani):15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50909
5.Orele Jucate pe Server:0,6
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Sunt un baiat de 15 ani ca ii place sa se joace fotbal si sa mearga cu bicicleta si sa se uite la filme cu politia romana sunt un baiat foarte curios si nu ma enervez repede stiu sa imi pastrez calmul si sa respect pe cine merita respectul meu
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:In lume trebuie sa faci bine ca sa fie bine
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):1 an si o luna
9.Experiența în Roleplay:9
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare)a sunt constient
Informații IC:
1.Numele (Personaj)opescu
2.Prenumele (Personaj)etrica
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):183
4.Vechimea în Oraș (Personaj): un an
5.Scolarizare (Personaj):Facultatea de arte
6.Joburi Anterioare (Personaj):Gunoier,Fiermer si Taximetrist
7.Job Curent (Personaj):Gunoier
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Sunt un baiat de 32 de ani care a fost crescut de o familie saraca si am invatat sa imi pastrez grija singur si sa nu am incredere in nimeni inafara de familie,tatal meu a fost omorat de un infractor si de atunci eu am incercat sa il prind dar degeaba si acum daca devin politist sper sa prind cat mai multi infractori
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:Imi place sa bag oameni la puscarie
10.Diferențiere față de Alți Candidați:Nu
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:Responsabil,Dur,fug tare,conduc bine,trag bine
1.Numele sau Porecla:Samurai
2.ID In-Game:183
3.Vârsta (Minim 15 ani):15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50909
5.Orele Jucate pe Server:0,6
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Sunt un baiat de 15 ani ca ii place sa se joace fotbal si sa mearga cu bicicleta si sa se uite la filme cu politia romana sunt un baiat foarte curios si nu ma enervez repede stiu sa imi pastrez calmul si sa respect pe cine merita respectul meu
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:In lume trebuie sa faci bine ca sa fie bine
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):1 an si o luna
9.Experiența în Roleplay:9
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare)a sunt constient
Informații IC:
1.Numele (Personaj)opescu
2.Prenumele (Personaj)etrica
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):183
4.Vechimea în Oraș (Personaj): un an
5.Scolarizare (Personaj):Facultatea de arte
6.Joburi Anterioare (Personaj):Gunoier,Fiermer si Taximetrist
7.Job Curent (Personaj):Gunoier
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Sunt un baiat de 32 de ani care a fost crescut de o familie saraca si am invatat sa imi pastrez grija singur si sa nu am incredere in nimeni inafara de familie,tatal meu a fost omorat de un infractor si de atunci eu am incercat sa il prind dar degeaba si acum daca devin politist sper sa prind cat mai multi infractori
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:Imi place sa bag oameni la puscarie
10.Diferențiere față de Alți Candidați:Nu
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:Responsabil,Dur,fug tare,conduc bine,trag bine