Secțiune navigare

Model Aplicație pentru Departamentul de Poliție

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Model Aplicație pentru Departamentul de Poliție

Informații OOC:
1.Numele sau Porecla: Andrei Tobos
2.ID In-Game: 2396
3.Vârsta (Minim 15 ani):15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50909
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):20
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Ma numesc Andrei am 15 ani sunt din Craiova joc fotbal si fivem in timpul liber.Sunt o persoana la locul ei nu ma enervez aproape niciodata sunt ascultator si am un respect imens pentru gradele muncitoare.Sunt o persoana destul de sociala care isi face prieteni destul de des.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:RP-UL foarte interesant
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): 2ani
9.Experiența în Roleplay: 2ani
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):DA

Informații IC:
1.Numele (Personaj):Rodrygo
2.Prenumele (Personaj):Spaidar
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):2396
4.Vechimea în Oraș (Personaj):24 de ani
5.Scolarizare (Personaj):liceu militar
6.Joburi Anterioare (Personaj):asistent medical
7.Job Curent (Personaj):somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Sunt Rodrygo si am fost nascut intr-un oras sarac din Brazilia.Eu am emigrat alaturi de familia in orasul Haos unde tatal meu s-a angajat in departamentul politie romane.Eu in perioada aceea incepeam sa-mi urmeez studiile la scoala.Astfel ajungand la liceul militar unde l-am terminat cu brio mai apoi angajandu-ma ca asistent in spital.Pe urma mi-am dat demisia si am decis sa aplic pentru departamentul M.A.I
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:Sunt destul de ascultator si pot interveni mereu atunci cand este nevoie si as dori sa scot coruptia
10.Diferențiere față de Alți Candidați:toti suntem egali uni m-ai resectuosi alti mai aroganti dar ne putem intelege
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:respect pentru gradele superioare,condusul foarte bun,dorinta de a scoate coruptia,munca in echipa

New member
Aplicația Dvs. A fost analizată cu succes și am constatat ca sunteți RESPINS. Nu ai varsta conform cnp ului!!

Nu uitati sa cititi inca o data regulamentul !

Mult succes !

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus