Secțiune navigare

Model Aplicație pentru Departamentul de Poliție

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Model Aplicație pentru Departamentul de Poliție

Informații OOC:

1.Numele sau Porecla: David
2.ID In-Game: 1783
3.Vârsta (Minim 15 ani): 13
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):-
5.Orele Jucate pe Server:1.5
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): Salut, ma numesc David am 13 ani si locuiesc in Craiova.Imi place sa ma joc pe calculator cu prietenii si sa practic motocross.Jocurile pe care le joc cel mai des sunt fivem si uneori roblox daca am cu cine.Sunt o fire sociabila, prietenoasa dar mai ales intelegatoare.Cand am zile proaste ma pot enerva destul de usor dar in general nu se prea intampla asta.Stiu sa urmez ordine,pot sa si coordonez,sunt ambitions si pot gandi clar in momente de panica sau in situatii grave.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: Pentru a-i inspira si pe ceilalti sa imi urmeze calea si sa opresc odata toate infractiunile.
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): undeva la 500,1k de ore
9.Experiența în Roleplay:toate acele ore petrecute pe fivem sunt numai de RP.
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): Desigur

Informații IC:

1.Numele (Personaj): Colcol
2.Prenumele (Personaj): David
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj): 1783
4.Vechimea în Oraș (Personaj): o luna jumatate
5.Scolarizare (Personaj): 8/10
6.Joburi Anterioare (Personaj): Gunoier si Fermier
7.Job Curent (Personaj): Fermier
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Buna ziua,numele meu este David Colcol si scriu aceasta descriere pentru ca mi-asi dori sa candidez pentru un loc de munca in cadrul MAI,mai exact un loc de munca pentru Politia Romana.Sunt o persoana amabila,sociabila,amuzanta si intelegatoare.Pot spune ca am putina experienta de la tatal meu care si el a fost politist dar din pacate acum a decedat de la batranete.El mereu imi zicea cum era sa prinzi mafioti in fapt si ce experience a avut ca politist.El m a mai invatat cum sa gandesc in situatii grave cum ar fi daca esti in timpul unei razii si nu decurge cum va asteptati.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: Pot ajuta co orice.
10.Diferențiere față de Alți Candidați: Curajul.
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?: curajul,mintea,agilitatea,puterea,tinta.

ATENTIE, IN PRIMELE 3 SAPTAMANI DE LA DESCHIDERE, ORELE NU SUNT NECESARE PENTRU ACADEMIA DE POLITIE!

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus