Secțiune navigare

Model Aplicație pentru Departamentul de Poliție

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Model Aplicație pentru Departamentul de Poliție

Informații OOC:

1.Numele sau Porecla: Robert (porecla Blindatu)
2.ID In-Game: 1813
3.Vârsta (Minim 15 ani): 16
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL): 50709
5.Orele Jucate pe Server: -
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):

Ma numesc Robert am varsta de 16 ani , provin din orasul Suceava si invat la Colegiul de Economie . Sunt o fire sociabila si prietenoasa si stiu sa lucrez in echipa . Am practicat box ul de performanta timp de 3 ani unde am iesit camipon national la categoria de 60 kg juniori . In final ma consider o persoana ambitioasa care are planuri mari in viata pe care le voi urma cu strictete
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): 2 ani jumatate
9.Experiența în Roleplay: experienta desa , stiu sa fac RP calitativ la un nivel ridicat
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): Da

Informații IC:

1.Numele (Personaj): Cristian
2.Prenumele (Personaj):Robert
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj): 1813
4.Vechimea în Oraș (Personaj): -
5.Scolarizare (Personaj): Academia de politie "Alexandru Ioan Cuza"
6.Joburi Anterioare (Personaj): -
7.Job Curent (Personaj): -
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):

Ma numesc Cristian Robert , am varsta de 24 de ani si provin de la marginea unui oras din Romania, Sfantu Gheorghe. Acuma sunt stabilit, cu casa, nevasta si un copil minunat, in San Haos . Dar ca sa ajung aici, a trebuit sa trec peste foarte multe si foarte dificile obstacole. Povestea vietii mele a inceput, cand aveam 18 ani, abia impliniti si am avut o cearta foarte apriga cu mama mea. Ea niciodata nu a fost de acord sa am permis de conducere, dar eu mereu mi-am dorit asta, asa ca am dat de permis, fara ca ea sa stie. In ziua in care am mers sa ridic permisul, cumva, nu stiu cum, mama a aflat de el si s-a suparat extraordinar de tare pe mine. Ajunsesem acasa, a inceput o cearta urata cu ea si s-a incheiat, dandu-ma afara din casa pentru ca ea a mers pe criteriul "esti la mine in casa, eu fac legea aici". Asa ca eu, am mi-am facut in 5 minute tot bagajul, mi-am luat hainele si m-am dus la prietena mea. Stiam ca ea o sa ma primeasca oricand cu bratele deschise si ca o sa putem sa trecem peste greutati impreuna. Eu i-am spus ca sa fugim de acasa. Ea avea niste bani pusi pentru "zile negre", la fel ca mine. Ne-am suit in primul tren si ne-am dus unde am vazut cu ochii. Prima data eram foarte foarte fericiti ca am scapat de restrictiile parintilor, dar cu timpul, prin greutati si obstacole, zile bune si zile negre, am reusit sa ne stabilim, sa ne asiguram o locuinta, o masa calda, sa nu mai avem grija banilor. Eu am devenit om de afaceri in constructii, iar minunata mea sotie, este o profesoara exceptionala, preda la gimnaziu si avem impreuna un minunat baietel sanatos, multumita bunului Dumnezeu si ii putem face toate placurile. De parintii mei, stiu atata ca sunt sanatosi si ei, asta ma intereseaza, le asigur si tratament daca au nevoie, dar eu inapoi acasa, am jurat ca nu am sa ma mai intorc. Le doresc tot binele, sa fie fericiti la ei acasa, si toate cele bune. Acesta am fost eu, Raducu, iar aceasta a fost povestea mea de viata.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: Deoarece sunt demn sa apar orasul cu pretul vietii
10.Diferențiere față de Alți Candidați: Faptul ca stiu sa respect un ordin cu strictete si stiu cand se fac glume si cand este o treaba serioasa ma diferentiaza de restul candidatilor
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:
-ambitie , curaj , determinare , munca in echipa , respectos

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus