New member
- Subiect Autor
Model Aplicație pentru Departamentul de Poliție
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla:Gabriel
2.ID In-Game:163
3.Vârsta (Minim 15 ani):15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):27906
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):50
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte)Pe mine ma cheama Gabriel am 15 ani si sunt un om cu capul pe umeri si cu foarte mult caracter si ambitie.De fel sunt foarte respectos si nu ma port urat cu nimeni.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:Vreau sa ajut acest oras sa scape de toti raufacatori .
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):400 ore
9.Experiența în Roleplay:8 destul de buna
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):Sunt Constient de aceste reguli
Informații IC:
1.Numele (Personaj):Vartolo Jantea
2.Prenumele (Personaj):Kent e mai mult o porecla
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):163
4.Vechimea în Oraș (Personaj):50 de luni
5.Scolarizare (Personaj):Scoala,liceu si facultate
6.Joburi Anterioare (Personaj):smurd
7.Job Curent (Personaj):Somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Curios, creativ și orientat către rezultate. Îmi place să rezolv probleme și să aduc inovație în orice provocare. Comunic eficient și mă adaptez rapid la schimbări.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:Sunt foarte ambitios Si calm, si vreau sa fac parte din acest Departament de Politie.
10.Diferențiere față de Alți Candidați:Sunt mereu pregatitit pentru orice sar intampla
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:sunt respectos,stiu sa ascult de gradele mai mari,Stiu sa mi pastrez calmul in situati de panica,sunt un coleg bun si de incredere,
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla:Gabriel
2.ID In-Game:163
3.Vârsta (Minim 15 ani):15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):27906
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):50
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte)Pe mine ma cheama Gabriel am 15 ani si sunt un om cu capul pe umeri si cu foarte mult caracter si ambitie.De fel sunt foarte respectos si nu ma port urat cu nimeni.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:Vreau sa ajut acest oras sa scape de toti raufacatori .
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):400 ore
9.Experiența în Roleplay:8 destul de buna
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):Sunt Constient de aceste reguli
Informații IC:
1.Numele (Personaj):Vartolo Jantea
2.Prenumele (Personaj):Kent e mai mult o porecla
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):163
4.Vechimea în Oraș (Personaj):50 de luni
5.Scolarizare (Personaj):Scoala,liceu si facultate
6.Joburi Anterioare (Personaj):smurd
7.Job Curent (Personaj):Somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Curios, creativ și orientat către rezultate. Îmi place să rezolv probleme și să aduc inovație în orice provocare. Comunic eficient și mă adaptez rapid la schimbări.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:Sunt foarte ambitios Si calm, si vreau sa fac parte din acest Departament de Politie.
10.Diferențiere față de Alți Candidați:Sunt mereu pregatitit pentru orice sar intampla
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:sunt respectos,stiu sa ascult de gradele mai mari,Stiu sa mi pastrez calmul in situati de panica,sunt un coleg bun si de incredere,