Secțiune navigare

Model Aplicație pentru Departamentul de Poliție

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Model Aplicație pentru Departamentul de Poliție

Informații OOC:

1.Numele sau Porecla: Robert ( Roby )
2.ID In-Game: 10493
3.Vârsta (Minim 15 ani): 15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL): 50802
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore): am 1 ora doar ca am avut mai multe inainte de wipe
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): ma numesc robert , am 15 ani , joc fotbal .... in timpul liber im place sa ma joc pe calculator sau sa ies pe afara
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: imi doresc sa practic ceva nou
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): am 1-2 ani
9.Experiența în Roleplay: daca ar fi dupa mine , mi as da nota 8 sau 9
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): da inteleg

Informații IC:
1.Numele (Personaj): Folbalistu
2.Prenumele (Personaj): Roby
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj): 10493
4.Vechimea în Oraș (Personaj): 1 luna doar ca orasul a fost atacat de teroristi si a trebuit sa lipsesc o vreme asa ca lumea m-a uitat , ininte de atac am avut o vechime foarte mare
5.Scolarizare (Personaj): academia de politie
6.Joburi Anterioare (Personaj): smurd
7.Job Curent (Personaj): somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): ma numesc roby si as dorii sa va prezint povestea mea .... in copilarie ma jucam fotbal de dimineata pana seara , iar intr-o seara am primit o veste foarte devastatoare ... tatal meu murise intr-un accident de masina , am aflat ca era la servici , intr-o urmarire , cand am devenit adolestent mi-am dorit sa aplic in academia de politie pentru al face pe tat al meu mandru si pentru a arata ca sunt mai bun ca tatal meu
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: sunt un tip curajos , am foarte mult tupeu , foarte prietenos si consider ca pot fii demn de a fii politist
10.Diferențiere față de Alți Candidați: nu exista diferente , munca bate talentul
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?: 1. tupeist .... 2. prietenos ..... 3. de incredere .... 4. curajos ..... 5. sunt foarte rapid

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus