Secțiune navigare

Model Aplicație pentru Departamentul de Poliție (M.A.I)

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Informații OOC:

1.Numele sau Porecla:Andrei
2.ID In-Game:9216
3.Vârsta (Minim 15 ani):15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50907
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):120+
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Mă numesc Andrei Cupșa, am 15 ani și sunt un tânăr pasionat de fotbal. Sunt o persoană energică, disciplinată și cu o dorință constantă de a învăța și de a mă dezvolta. Fotbalul m-a învățat importanța muncii în echipă, a respectului și a perseveranței, valori pe care le aplic în toate aspectele vieții mele. Îmi place să fiu activ, să îmi testez limitele și să îmi stabilesc mereu noi obiective. Sunt prietenos, deschis și mereu gata să dau o mână de ajutor celor din jur.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):Aproape 1 an
9.Experiența în Roleplay:Da
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):Da

Informații IC:

1.Numele (Personaj):Capone
2.Prenumele (Personaj):Takyzo
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):9216
4.Vechimea în Oraș (Personaj) 120+ ore
5.Scolarizare (Personaj):Da
6.Joburi Anterioare (Personaj):pescar
7.Job Curent (Personaj):Miner
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Sunt Capone Takyzo, un fost pescar dedicat și disciplinat, cu cinci ani de experiență în America. În timpul serviciului de pescar, am dezvoltat abilități esențiale de gestionare a situațiilor de criză, luare rapidă a deciziilor sub presiune și o puternică etică a muncii. Am ales să aplic pentru a deveni ofițer de poliție în Los Haos din dorința de a proteja și de a servi comunitatea noastră, menținând ordinea și siguranța cetățenilor. Sunt un individ integru, capabil să rămână calm și profesionist în situații dificile, și am o pasiune pentru dreptate
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:Sunt estrem de activ, Ma inplic in orice, ascult de grade superioare cat si de gradele mai mici decat mine,Respect fata de cetațeni.
10.Diferențiere față de Alți Candidați:Sunt foarte activ,Inplicat in orice.etc...
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:1:Integritate 2:Răbdare și calm 3:Empatie 4:Comunicare eficientă 5:Spirit de echipă 6: Respect.

Member
Acceptat, ma gasesti pe server-ul main de Discord Haos RO sub numele de @ariana copilu lu sake. Contacteaza-ma in privat pentru ati face legatura cu un tester. Pentru a fii admis este nevoie sa cunosti regulamentul server-ului.

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus