New member
- Subiect Autor
Model Aplicație pentru Departamentul de Poliție
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla: Rudi
2.ID In-Game: 1988
3.Vârsta (Minim 15 ani): am 14 dar nu mai am mult pana la 15 si am mai fost in politie pe orasul trecut grad destul de mare
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL): 50905
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore): 7 ca am avut o problema cu gta dar le fac repede
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): Salut, ma numesc Rudi am 14 ani sunt pasionat de fotbal si jocuri pe calculator. Pe orasul trecut am ajuns sub-inspector iar acum imi e dor sa fiu din nou in politie de mic vreau sa intru in politie si imi place ca pe haos e totul ca in realitate.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: Motivatia mea sunt cei din jur
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): cam de 2 ani
9.Experiența în Roleplay: 9,5
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): da
Informații IC:
1.Numele (Personaj): Bosul
2.Prenumele (Personaj): Rudi
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj): 1988
4.Vechimea în Oraș (Personaj): 1 an
5.Scolarizare (Personaj): scoala, liceu, facultate
6.Joburi Anterioare (Personaj): nici unul
7.Job Curent (Personaj): somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): Salut, sunt Rudi am 25 de ani si imi plac aventurile si calatoriile. M-am nascut in Los Haos dar acum stau mai mult in Paleto. Parintii mei sunt politistii iar asta ma indeamna sa ii urmez. Daca voi ajunge in politie voi da tot ce am mai bun din mine pentru a ajuta cu orice este nevoie fanctiunea.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: Sunt rabdator, stiu sa conduc, am respect fata de gradele mai mari
10.Diferențiere față de Alți Candidați: nu cred ca sunt cu nimic diferit toti suntem egali.
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?: rabdator, ascultator, respectous, conduc bine si sunt de incredere
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla: Rudi
2.ID In-Game: 1988
3.Vârsta (Minim 15 ani): am 14 dar nu mai am mult pana la 15 si am mai fost in politie pe orasul trecut grad destul de mare
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL): 50905
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore): 7 ca am avut o problema cu gta dar le fac repede
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): Salut, ma numesc Rudi am 14 ani sunt pasionat de fotbal si jocuri pe calculator. Pe orasul trecut am ajuns sub-inspector iar acum imi e dor sa fiu din nou in politie de mic vreau sa intru in politie si imi place ca pe haos e totul ca in realitate.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: Motivatia mea sunt cei din jur
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): cam de 2 ani
9.Experiența în Roleplay: 9,5
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): da
Informații IC:
1.Numele (Personaj): Bosul
2.Prenumele (Personaj): Rudi
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj): 1988
4.Vechimea în Oraș (Personaj): 1 an
5.Scolarizare (Personaj): scoala, liceu, facultate
6.Joburi Anterioare (Personaj): nici unul
7.Job Curent (Personaj): somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): Salut, sunt Rudi am 25 de ani si imi plac aventurile si calatoriile. M-am nascut in Los Haos dar acum stau mai mult in Paleto. Parintii mei sunt politistii iar asta ma indeamna sa ii urmez. Daca voi ajunge in politie voi da tot ce am mai bun din mine pentru a ajuta cu orice este nevoie fanctiunea.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: Sunt rabdator, stiu sa conduc, am respect fata de gradele mai mari
10.Diferențiere față de Alți Candidați: nu cred ca sunt cu nimic diferit toti suntem egali.
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?: rabdator, ascultator, respectous, conduc bine si sunt de incredere
Ultima editare: