- Subiect Autor
Model Aplicație pentru Departamentul de Poliție
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla: Ionut
2.ID In-Game:1365
3.Vârsta (Minim 15 ani):17
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50701
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):30
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Salut , ma numesc Ionut si am 17 ani, imi place sa ma joc pe pc si sa fac roleplay cu diferite persoane si in special roleplay-ul de politist deoarece am multa actiune.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Polițieoresc sa intru in Departamentul de Politie pentru a face un oras mult mai sigur.
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):1000 ore pe diferite servere
9.Experiența în Roleplay:9/10,ma descurc sa vorbesc cu oamenii.
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare)A
Informații IC:
1.Numele (Personaj)opescu
2.Prenumele (Personaj):Kaisen
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):1365
4.Vechimea în Oraș (Personaj):30
5.Scolarizare (Personaj):Academia de Politie Los Haos
6.Joburi Anterioare (Personaj):Ciupercar,postas,sofer autobuz
7.Job Curent (Personaj):Miner
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Salut, ma numesc Kaisen si am 25 de ani si imi place sa comunic cu tot felul de persoane, sa am parte de actiune si adrenalina in viata mea, si de aceea am optat pentru acest job.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:Mereu mi-a placut adrenalina si sa apar orasul.
10.Diferențiere față de Alți Candidați:Nu
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:Sociabil,Curajos,Respectuos,Amabil,Loial.
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla: Ionut
2.ID In-Game:1365
3.Vârsta (Minim 15 ani):17
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50701
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):30
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Salut , ma numesc Ionut si am 17 ani, imi place sa ma joc pe pc si sa fac roleplay cu diferite persoane si in special roleplay-ul de politist deoarece am multa actiune.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Polițieoresc sa intru in Departamentul de Politie pentru a face un oras mult mai sigur.
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):1000 ore pe diferite servere
9.Experiența în Roleplay:9/10,ma descurc sa vorbesc cu oamenii.
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare)A
Informații IC:
1.Numele (Personaj)opescu
2.Prenumele (Personaj):Kaisen
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):1365
4.Vechimea în Oraș (Personaj):30
5.Scolarizare (Personaj):Academia de Politie Los Haos
6.Joburi Anterioare (Personaj):Ciupercar,postas,sofer autobuz
7.Job Curent (Personaj):Miner
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Salut, ma numesc Kaisen si am 25 de ani si imi place sa comunic cu tot felul de persoane, sa am parte de actiune si adrenalina in viata mea, si de aceea am optat pentru acest job.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:Mereu mi-a placut adrenalina si sa apar orasul.
10.Diferențiere față de Alți Candidați:Nu
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:Sociabil,Curajos,Respectuos,Amabil,Loial.