Secțiune navigare

Model Aplicatie Moderator/Administrator

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau: Pedrino
Id-ul tau: 12575
Discord: pedrolinosef_97883
Varsta ( Minim 15 Ani ): 17 si 11 luni
Ore: (Minim 50) 500
De ce doresti functia de Membru Staff la noi pe server?: Doresc doar avansarea in grad , deoarece sunt helper in teste si am luat aprobare de la Frosty .
Cu ce crezi ca poti ajuta server-ul o data ajuns in echipa noastra?: Daca as face parte din echipa voastra de high staff , as putea ajuta prin on pe pagina de forum , chiar daca sunt si la liceu , organizarea informatiilor ( sa le explic la fiecare membru nou , chiar daca greseste , sa ii arat calea cea buna ), îmbunatatirea comunicarii interne si cresterea productivitatii echipei. Pot oferi suport constant pentru a optimiza procesele si a oferii informatii atat playerilor cat si membrilor staff ! Am mai fost in staff din Martie -Iulie daca nu gresesc , chiar cu gradul de Administrator ! Plus ca primul factor important este ca ador acest server si o fac cu cel mai mare drag !
O mica descriere despre tine: Salut ! Ma numesc Pedro prietenii imi spun Pedri/Pedrino etc , sunt elev in clasa a 11 a pe filologie la cel mai bun liceu din oras , CNDG , stiu sa ma exprim bine in cuvinte . Sunt olimpic judetean la geografie . Fost fotbalist la liga a 3-a a echipei promovate in liga secunda Muscelul elite , pana cand mi am rupt piciorul si cariera mea s a desfintat .Practic de un an kickboxing si am 3 meciuri dintre care 2 castigate !
Am 3000 de ore pe fivem si ador sa ma joc Gta, fivem !
Va multumesc anticipat !!!

𝒞𝑜𝓂𝓂𝓊𝓃𝒾𝓉𝓎 𝒪𝓌𝓃𝑒𝓇
Membru staff
Salut, acceptat pentru teste, voi anunta curand pe discord ora la care se vor sustine testele staff.
T/C

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus