Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau:Toma Vlad
Id-ul tau:10904
Id-urile participantilor din factiunea M.A.I:Nu am id dar am legitimație
Motiv:Nj dc,mi a luat permisul din greșeală sau nj,dar a spus ca îl voi primi înapoi
Explicatie:un membru din facțiune în ca care sunt lovea o mașină a altui coleg de facțiune și eu l am luat la pumni în gluma pe cel care dădea în mașină și el a chemar pd ul
Dovezi:am filmare,dacă se poate de preferat sa o arat pe o camera de tk

Member
Stimate @Costica_Fenomen,

În urma analizei sesizării dumneavoastră privind comportamentul agentului Pablo Ciupanezu, vă informăm că, într-adevăr, la momentul respectiv au existat abateri de la conduita profesională așteptată din partea unui reprezentant al Poliției Române.

Dorim să vă aducem la cunoștință faptul că domnul Pablo Ciupanezu nu mai face parte, în prezent, din structura Poliției Române, nemaifiind inclus în scara noastră ierarhică.

Regretăm sincer disconfortul și neplăcerile cauzate de această situație și ne cerem scuze pentru inconvenientele create.

Vă asigurăm că instituția noastră tratează cu seriozitate orice sesizare venită din partea cetățenilor și rămânem angajați în promovarea unui comportament profesionist și respectuos din partea personalului nostru.

Cu deosebit respect,
Comisar-șef Cutitaru Cristi.

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus