New member
- Subiect Autor
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla:Amadeus
2.ID In-Game:21957
3.Vârsta (Minim 15 ani):15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50809
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):187
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Sunt un baiat imalt am 15 ani si de la varsta de 7 ani doresc sa port uniforma M.A.I. și sa fac un oras mai bun .
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:sunt respectos nu fac misto/injur oameni și doresc sa ajut pe toti cei care au nevoie.
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):3-4 ani.
9.Experiența în Roleplay:8.50-10
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):da sunt constient
Informații IC:
1.Numele (Personaj):Costi
2.Prenumele (Personaj):Max
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):21957
4.Vechimea în Oraș (Personaj):187 ore.
5.Scolarizare (Personaj):SMURD, MECANIC.
6.Joburi Anterioare (Personaj):SMURD, MECANIC,TAXI
7.Job Curent (Personaj):MECANIC
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):sunt un baiat care conduce bine îi place sa faca rolplay si sa ma distrez cu oameni .
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:sunt respectos sunt serios tratez ori ce lucru cu seriozitate si imi plac oameni din oras.
10.Diferențiere față de Alți Candidați:voi incerca sa fiu cât de activ pot.
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:¹sunt demn fizic/mintal ²nu fac discriminare ³tratez cu seriozitate ⁴ajut oameni la ori ce ⁵ opresc infractori
1.Numele sau Porecla:Amadeus
2.ID In-Game:21957
3.Vârsta (Minim 15 ani):15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50809
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):187
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Sunt un baiat imalt am 15 ani si de la varsta de 7 ani doresc sa port uniforma M.A.I. și sa fac un oras mai bun .
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:sunt respectos nu fac misto/injur oameni și doresc sa ajut pe toti cei care au nevoie.
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):3-4 ani.
9.Experiența în Roleplay:8.50-10
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):da sunt constient
Informații IC:
1.Numele (Personaj):Costi
2.Prenumele (Personaj):Max
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):21957
4.Vechimea în Oraș (Personaj):187 ore.
5.Scolarizare (Personaj):SMURD, MECANIC.
6.Joburi Anterioare (Personaj):SMURD, MECANIC,TAXI
7.Job Curent (Personaj):MECANIC
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):sunt un baiat care conduce bine îi place sa faca rolplay si sa ma distrez cu oameni .
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:sunt respectos sunt serios tratez ori ce lucru cu seriozitate si imi plac oameni din oras.
10.Diferențiere față de Alți Candidați:voi incerca sa fiu cât de activ pot.
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:¹sunt demn fizic/mintal ²nu fac discriminare ³tratez cu seriozitate ⁴ajut oameni la ori ce ⁵ opresc infractori