- Subiect Autor
Model Aplicație pentru Departamentul de Poliție
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla:Niki
2.ID In-Game:14223
3.Vârsta (Minim 15 ani):18
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50503
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):nu se iau in clacul
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Ma numesc Nicolas porecla mea este Niki am 18 ani sunt pasionat de masini si de gaming .
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:imi place actiunea si andrenalina!
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):4 ani cam asa 6.000 si cv de ore
9.Experiența în Roleplay:10/10
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):Confirm
Informații IC:
1.Numele (Personaj):Kenzo
2.Prenumele (Personaj):Nicolas
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):14223
4.Vechimea în Oraș (Personaj):5
5.Scolarizare (Personaj):Academia de politie Brasov
6.Joburi Anterioare (Personaj):Nimic pentru ca am fost focusat pe scoala
7.Job Curent (Personaj):-
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):La varsta de 8 ani tata a murit intr o misiune pe un camp de focuri si am ramas doar cu mama si de atunci visul meu a fost sa ajung politist ca tata asa ca mi am terminat scoala cu note decente am luat bacul si am intrat la academie.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:Sunt foarte agil conduc foarte bine si sunt foarte bun in a gasi orice .
10.Diferențiere față de Alți Candidați:in primul rand toti suntem la fel dar calitatea mea cea mai de pret este ca nu ma enervez repede.
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:Condusul, Trasul, Coordonarea, Curajul si increderea.
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla:Niki
2.ID In-Game:14223
3.Vârsta (Minim 15 ani):18
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50503
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):nu se iau in clacul
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Ma numesc Nicolas porecla mea este Niki am 18 ani sunt pasionat de masini si de gaming .
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:imi place actiunea si andrenalina!
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):4 ani cam asa 6.000 si cv de ore
9.Experiența în Roleplay:10/10
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):Confirm
Informații IC:
1.Numele (Personaj):Kenzo
2.Prenumele (Personaj):Nicolas
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):14223
4.Vechimea în Oraș (Personaj):5
5.Scolarizare (Personaj):Academia de politie Brasov
6.Joburi Anterioare (Personaj):Nimic pentru ca am fost focusat pe scoala
7.Job Curent (Personaj):-
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):La varsta de 8 ani tata a murit intr o misiune pe un camp de focuri si am ramas doar cu mama si de atunci visul meu a fost sa ajung politist ca tata asa ca mi am terminat scoala cu note decente am luat bacul si am intrat la academie.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:Sunt foarte agil conduc foarte bine si sunt foarte bun in a gasi orice .
10.Diferențiere față de Alți Candidați:in primul rand toti suntem la fel dar calitatea mea cea mai de pret este ca nu ma enervez repede.
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:Condusul, Trasul, Coordonarea, Curajul si increderea.