Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau:Alexy
Id-ul tau:8175
Id-ul staff-ului reclamat:212
Motiv:am luat jail fara motiv
Explicatie:eram acolo de unde iti iei masini paleto nu stiu cum se numeste ca sunt mai nou si a incercat unu sa fure masina prietenului meu si am fugit dupa el dupa el se urca in masina asa si se da jos din masina si scoate toporul si ma omoara asa trecand am facut tk demult si a venit finn id 212 si daca tot a venit am zis ce sa intamplat si am mers pe suport i am aratat filmarea asa si dupa zice ca imi da pentru tk in rp si nush ce ca la m injurat
Dovezi:as vrea sa pun filmare dar nu ma lasa daca raspunde cineva i pot arata oricand pe suport la orce ora discord:z_alexyy

New member
Membru staff
Numele tau:Alexy
Id-ul tau:8175
Id-ul staff-ului reclamat:212
Motiv:am luat jail fara motiv
Explicatie:eram acolo de unde iti iei masini paleto nu stiu cum se numeste ca sunt mai nou si a incercat unu sa fure masina prietenului meu si am fugit dupa el dupa el se urca in masina asa si se da jos din masina si scoate toporul si ma omoara asa trecand am facut tk demult si a venit finn id 212 si daca tot a venit am zis ce sa intamplat si am mers pe suport i am aratat filmarea asa si dupa zice ca imi da pentru tk in rp si nush ce ca la m injurat
Dovezi:as vrea sa pun filmare dar nu ma lasa daca raspunde cineva i pot arata oricand pe suport la orce ora discord:z_alexyy
Salut! Ti am dat jail pe motiv Ticket in rp+Comportament neadecvat la ticket,am filmare cu tot ticketul.

New member
Membru staff
Salut, admin ul ți a spus de ce ai primit jail. Dacă mai e nevoie de ceva ai 24 de h și tu să postezi pe yt dacă vrei nelistate filmarea și să pui link ul. Dacă ai înțeles spune să pot închide reclamația .

New member
da doresc sa vad filmarea deoarece pe suport a refuzat vizualizarea dovezi

Active member
Membru staff
Dezinteres !! T/C (Daca crezi ca stau sa te spamez cu taguri astepta mult și bine boss !!! )

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus