Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau: Andrei Cosmin
Id-ul tau: 16825
Id-urile participantilor din factiunea M.A.I: 33713 si 40274
Motiv: 40274 a confiscat iteme legale.
Explicatie: Salut! Am participat la un trafic stop la vama dintre Paleto si Sandy iar in momentul perchezitiei s-au gasit pe mine o lanterna, un switchblade si o crosa de golf. Domnul cu CNP 40274 a luat de pe mine toate cele 3 enumerate mai sus si astazi dupa doue trei zile de la acst eveniment am facut ticket ca sa imi pot recupera cel putin lanterna ioaar din spusele lor nici crosa de golf si nici lanterna nu sunt ilegale dar nici cutitul daca nu a fost folosit.
Dovezi:

𝒜𝒹𝓂𝒾𝓃𝒾𝓈𝓉𝓇𝒶𝓉𝑜𝓇
Numele tau: Andrei Cosmin
Id-ul tau: 16825
Id-urile participantilor din factiunea M.A.I: 33713 si 40274
Motiv: 40274 a confiscat iteme legale.
Explicatie: Salut! Am participat la un trafic stop la vama dintre Paleto si Sandy iar in momentul perchezitiei s-au gasit pe mine o lanterna, un switchblade si o crosa de golf. Domnul cu CNP 40274 a luat de pe mine toate cele 3 enumerate mai sus si astazi dupa doue trei zile de la acst eveniment am facut ticket ca sa imi pot recupera cel putin lanterna ioaar din spusele lor nici crosa de golf si nici lanterna nu sunt ilegale dar nici cutitul daca nu a fost folosit.
Dovezi:
Salut, cand au dat din K-> Politie -> Confisca armele posibil sa le fi confiscat automat! O sa ma uit pe loguri si o sa stau sa discut si cu ei! t/c

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus