Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau: ionut claudiu
Id-ul tau:3637
Varsta ( Minim 15 Ani ): 16
Ore: (Minim 50) 343
De ce doresti functia de Membru Staff la noi pe server? deoarece imi place sa ajut persoane , si vreau sa ajut playeri dupa servar cu orice probleme , buguri , intrbarii sau orice de problema au , si imi place sa raspund la intrebari
Cu ce crezi ca poti ajuta server-ul o data ajuns in echipa noastra?: o sa ajut servarul zic eu deorece petrec pe servar cam 5,9 ore pe zi , si o sa aduc ori ce ticket pana la capat , si sunt un om intelegator si o sa aplica sactiuni cum trebuie si , nu o sa fac favorizari
O mica descriere despre tine: ma numesc ionut dar prieteni imi spun ion ,am 16 ani , imi plac jocurile video, Sunt o persoana serioasa , glumeata , calma , rabdatoare si imi place sa-mi fac prieteni noi, deasemnea, imi place si sportul ., foodball , box , practic foodball de dela 9 ani imi place sa ma duc si la meciurile de box si de foodball , sunt clasa a 9 a pe profilul mecanic si in viata asi vrea sa ma fac mecanic atat am avut de spus despre mine salut.

Member
ACCEPTAT

Contacteaza un Head Of Staff pentru a sustine testul !!!

TOPIC / CLOSED

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus