Secțiune navigare

Imi da pentru meta,da jail si ban din rp lui

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau: Bogdan Pohrib
Id-ul tau:459
Id-ul staff-ului reclamat:16
Motiv:Imi dai jail si ban pentru ca am zis ca "ema krater " nici macar nu am facut referinta la un diicot de acolo + imi da jail si ban in rp sau
Explicatie:Eu doresc explicatii,eu nu am ce explicatii sa dau
Dovezi:

Ultima editare:
Member
Membru staff
Cred ca nu mai e nevoie sa zic nimic. Spoiler ("asta e ema karter", "s-a reprofilat"), facand referinta la diicotul respectiv pe care il cheama "Krater"

New member
Te ai uitat macar la videoclip,eu cu celalt domn de pe bicicleta ne ziceam (porecle) si cand am zis de reprofilat era vorba despre discutia de o aveam noi.De unde sa stiu ca krater e celalalt diicot cum am presupus dupa ban si ce iti da tie tupeul sa imi dai jail si ban cand eram in acelasi rp si mi am dat instant fara a discuta nimic.Degeaba esti community support daca faci greseli de acest tip.

New member
Si vrea niste dovezi concrete cum am spus ba asta diicotul e krater cum am facut referire expre la el

Active member
Membru staff
Reclamatie respinsa, nu are rost sa incep sa argumentez de ce ca sincer se lasa mai rau decat ce ti-a dat el.

T/C

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus