- Subiect Autor
Aici va puteti posta garajele,sa discutati absolut orice doar pe subiectul masinilor!!!
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Eu (am un 1310 si un honda bros 🥲)Câte mașini aveți? Cine deține cele mai multe mașini ?
Am un volvo plin cat o avere a unui miliardarCâte mașini aveți? Cine deține cele mai multe mașini ?
Si eu 1 volvo si 3 dube de 90k pline numa cu miliardeAm un volvo plin cat o avere a unui miliardar
Slab, am avut un caruța numita x6 rmod, apasam pe acceleratie si se duce a in urma la ce "puternica" era)Am un Lamborghini V1, nu bate nu troncane. L-am luat de la o batranica din Sandy.
normal, 3 masini pline de miliarde da nu ne permitem o franghie ))))Si eu 1 volvo si 3 dube de 90k pline numa cu miliarde
Sigur, ce a mai scumpa.Masina de milioane - Tico - Vindem frigidere cu ea de obicei.
luckAM 47 DE MASINI
la fel si tuEu am 69
am 63Eu am 69
Am un honda bros si un volvoAici va puteti posta garajele,sa discutati absolut orice doar pe subiectul masinilor!!!
Cumpar alea cu un navy )Am un honda bros si un volvo