Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau:BDl Costica pe joc si Bucsanu pe discord
Id-ul tau:19923
Id-urile participantilor din factiunea M.A.I: nu am idurile dar m-am uitat in f8 sicel care m-a omorat era acasa
Motiv: Am fost omorat din heli de mafie si inacel heli erau 2 diicoti
Explicatie: Am avut jaf la cazino si dupa terminarea jafului au mai ramas colegi de aimei pe cazino si ei mi-au spus ca un heli de mafe trage in ei atunci m-am intreptat cu un alt heli catre cazino pentru ai ajuta si in acel moment m-a picat diicotul(acasa ) din heli.
Dovezi: nu pot atasa filmare o arat pe discord.

Member
Bună @BUCSANU, Orice reclamație împotriva unei persoane trebuie să fie însoțită de o dovadă video care să ateste vinovăția acuzatului. Ne angajăm să tratăm toate reclamațiile cu seriozitate și echitate, iar furnizarea unei dovezi video adecvate este esențială pentru procesul nostru de investigație.

Dovada video trebuie să fie atașată obligatoriu printr-un link doar pe website-ul nostru.

Cu stimă,
Antrax

Member
Bună @BUCSANU, Orice reclamație împotriva unei persoane trebuie să fie însoțită de o dovadă video care să ateste vinovăția acuzatului. Ne angajăm să tratăm toate reclamațiile cu seriozitate și echitate, iar furnizarea unei dovezi video adecvate este esențială pentru procesul nostru de investigație.

Dovada video trebuie să fie atașată obligatoriu printr-un link doar pe website-ul nostru.

Cu stimă,
Antrax
Dezinteres

T/C

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus