Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Member
Informații OOC:

1.Numele sau Porecla: Bujee
2.ID In-Game: 8569
3.Vârsta (Minim 15 ani): 17
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL): 50607
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore): 50
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): Numele meu este David, am 17 ani si sunt din galati. Fac hockey de aproximativ 7 ani si sunt voluntar pe smurd terapie intensiva mobila c1/c2.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: Doresc sa incerc lucruri noi
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): 6 ani
9.Experiența în Roleplay: da
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): da

Informații IC:

1.Numele (Personaj): Williams
2.Prenumele (Personaj): Bujee
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj): 5010702177833
4.Vechimea în Oraș (Personaj): De mic copil
5.Scolarizare (Personaj): da
6.Joburi Anterioare (Personaj): da
7.Job Curent (Personaj): Nu
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): Salut, numele meu este Williams. Vin dintr o familie saraca, generoasa si rea. Mi am dorit sa ajung pe urmele unchilor mei pentru a face ordine in acest oras. Nu m am dat batut nicio data si am continuat din ras puteri sa ajung unde vreau, chiar daca familia nu imi permite intretinerea. Acum este ziua cea mare, sa imi depun CV-ul in departament.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: Deoarece sunt o fire energica si doritoare de adrenalina
10.Diferențiere față de Alți Candidați: Matur
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliției Romane?: Energic/Empatic/ager/Ferm/Ordonat

Member
Acceptat! te asteptam la sectia din Paleto pentru a sustine testele. LUNI - SAMBATA orele 16 - 20.

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus