Member
- Subiect Autor
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla: Bujee
2.ID In-Game: 8569
3.Vârsta (Minim 15 ani): 17
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL): 50607
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore): 50
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): Numele meu este David, am 17 ani si sunt din galati. Fac hockey de aproximativ 7 ani si sunt voluntar pe smurd terapie intensiva mobila c1/c2.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: Doresc sa incerc lucruri noi
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): 6 ani
9.Experiența în Roleplay: da
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): da
Informații IC:
1.Numele (Personaj): Williams
2.Prenumele (Personaj): Bujee
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj): 5010702177833
4.Vechimea în Oraș (Personaj): De mic copil
5.Scolarizare (Personaj): da
6.Joburi Anterioare (Personaj): da
7.Job Curent (Personaj): Nu
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): Salut, numele meu este Williams. Vin dintr o familie saraca, generoasa si rea. Mi am dorit sa ajung pe urmele unchilor mei pentru a face ordine in acest oras. Nu m am dat batut nicio data si am continuat din ras puteri sa ajung unde vreau, chiar daca familia nu imi permite intretinerea. Acum este ziua cea mare, sa imi depun CV-ul in departament.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: Deoarece sunt o fire energica si doritoare de adrenalina
10.Diferențiere față de Alți Candidați: Matur
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliției Romane?: Energic/Empatic/ager/Ferm/Ordonat
1.Numele sau Porecla: Bujee
2.ID In-Game: 8569
3.Vârsta (Minim 15 ani): 17
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL): 50607
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore): 50
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): Numele meu este David, am 17 ani si sunt din galati. Fac hockey de aproximativ 7 ani si sunt voluntar pe smurd terapie intensiva mobila c1/c2.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: Doresc sa incerc lucruri noi
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): 6 ani
9.Experiența în Roleplay: da
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): da
Informații IC:
1.Numele (Personaj): Williams
2.Prenumele (Personaj): Bujee
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj): 5010702177833
4.Vechimea în Oraș (Personaj): De mic copil
5.Scolarizare (Personaj): da
6.Joburi Anterioare (Personaj): da
7.Job Curent (Personaj): Nu
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): Salut, numele meu este Williams. Vin dintr o familie saraca, generoasa si rea. Mi am dorit sa ajung pe urmele unchilor mei pentru a face ordine in acest oras. Nu m am dat batut nicio data si am continuat din ras puteri sa ajung unde vreau, chiar daca familia nu imi permite intretinerea. Acum este ziua cea mare, sa imi depun CV-ul in departament.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: Deoarece sunt o fire energica si doritoare de adrenalina
10.Diferențiere față de Alți Candidați: Matur
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliției Romane?: Energic/Empatic/ager/Ferm/Ordonat