Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Informații OOC:

1.Numele sau Porecla:Florin
2.ID In-Game:12984
3.Vârsta (Minim 15 ani):14 ani si 9 luni
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50910
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):43.5 ore
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Salut , ma numesc Florin , am 14 ani si sunt pasionat de Formula 1, Karting si de jocurile pe PC. Imi place sa explorez universul tehnologic și sa ma provoc în diferite jocuri video, gasind mereu noi moduri de a ma distra și a invata.In ceea ce privește educatia, sunt mandru sa spun ca am trecut patru clase cu media 10. Aceste realizari reflecta dedicarea mea pentru studiu și dorința constanta de a excela în tot ceea ce fac. De asemenea, am reusit sa castig bani prin propriile eforturi, demonstrând astfel ca sunt responsabil si independent.Cei din jurul meu ma descriu ca fiind prietenos, cuminte și intelegator. Imi place sa fiu alaturi de prieteni și familie, sa ii sprijin și sa ii înțeleg, construind astfel relatii solide și autentice. Sunt, de asemenea, atlet, ceea ce arată ca ma preocupa sanatatea și mentinerea unei forme fizice bune.
In viitor, imi doresc sa continui sa imi dezvolt abilitatile și sa explorez noi oportunitati, atat în domeniul academic, cat și in pasiunile mele personale. Sunt deschis la noi provocari și sunt hotarat sa imi urmez visurile cu entuziasm și determinare.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:Sunt capabil de a respecta regulamentul si a sanctiona oamenii care nu respecta regulamentul orasului
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):5-6 ani
9.Experiența în Roleplay:4-5 ani
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):Sunt constient ca daca nu respect regulile si ordinile date de gradele superioare pot sa fiu sanctionat

Informații IC:

1.Numele (Personaj) Dreghici
2.Prenumele (Personaj):Florin
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):12984
4.Vechimea în Oraș (Personaj):43 luni
5.Scolarizare (Personaj):Academia de pregatire pentru ofiteri
6.Joburi Anterioare (Personaj):Miner
7.Job Curent (Personaj):Somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Salut, ma numesc Florin Dreghici dar majoritatea ma striga Flo. Hobby-ul meu este karting-ul.De karting sunt pasionat de mic copil. In copilarie aveam o sora care era casatorita cu un politist.Aceea persoana cica avea un grad mare in polite si de cand am auzit ca avea un grad mare de atuncea am stat speriat de politie, dar intr-o zi a venit la mine si mi-a explicat ca nu trebuie sa fiu speriat de politie deoarece politia ajuta persoanele si ei fac ca legea sa fie respectat. De atunci am inceput sa iubesc Politia si sa imi placa din ce in ce mai mult si de aceea astazi am venit sa depun un Cv
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:Sunt serios si matur, conduc foarte bine si sunt foarte punctual
10.Diferențiere față de Alți Candidați:Stiu sa conduc foarte bine, sa trag bine, sunt serios si nu imi bat joc de nimeni
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?Punctual,serios,sincer,rabdator,pasionat;

Ultima editare:
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus