New member
- Subiect Autor
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla: Zisckty
2.ID In-Game: 17663
3.Vârsta (Minim 15 ani): 15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL): 50801
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore): 240-250
6.Descriere Personală (Mini m 50 Cuvinte): Salut sunt David am 15 ani mă joc FiveM de 2 ani aproape și pe acest server de un an jumătate și am decis să depun un Cv pentru a deveni ce mi-am dorit din totdeauna să devin. Un polițist bun. Am decis să depun un CV pentru ca am văzut ca sunt niște polițiști FOARTE de treabă și sper ca așa să fie și ca colegi
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: Aveți oameni bine antrenați și FOARTE de treabă
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): 1 an și 7 luni
9.Experiența în Roleplay: 1 an și 6 luni
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): Da
Informații IC:
1.Numele (Personaj): David
2.Prenumele (Personaj): Paștiu
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj): 17663
4.Vechimea în Oraș (Personaj): 250 luni
5.Scolarizare (Personaj): Academia de poliție Cluj-Napoca
6.Joburi Anterioare (Personaj): Mecanic, Smurd , Taxi ,
7.Job Curent (Personaj): Taximetrist
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte)avid Paștiu , ,fost biker și membru al Service MC Losantos, a decis să-și schimbe viața. După o realizare dramatică , s-a hotărât să renunțe la lumea mașinilor și să intre în poliție, sperând să-și folosească abilitățile pentru a combate criminalitatea și a aduce justiția în orașul său natal.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: Ascultător
10.Diferențiere față de Alți Candidați: Ascult foarte bine și acționez foarte rapid
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?: Ascultător, Liniștit , Apt , Comunicare eficientă , Rezolvarea conflictelor.
1.Numele sau Porecla: Zisckty
2.ID In-Game: 17663
3.Vârsta (Minim 15 ani): 15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL): 50801
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore): 240-250
6.Descriere Personală (Mini m 50 Cuvinte): Salut sunt David am 15 ani mă joc FiveM de 2 ani aproape și pe acest server de un an jumătate și am decis să depun un Cv pentru a deveni ce mi-am dorit din totdeauna să devin. Un polițist bun. Am decis să depun un CV pentru ca am văzut ca sunt niște polițiști FOARTE de treabă și sper ca așa să fie și ca colegi
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: Aveți oameni bine antrenați și FOARTE de treabă
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): 1 an și 7 luni
9.Experiența în Roleplay: 1 an și 6 luni
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): Da
Informații IC:
1.Numele (Personaj): David
2.Prenumele (Personaj): Paștiu
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj): 17663
4.Vechimea în Oraș (Personaj): 250 luni
5.Scolarizare (Personaj): Academia de poliție Cluj-Napoca
6.Joburi Anterioare (Personaj): Mecanic, Smurd , Taxi ,
7.Job Curent (Personaj): Taximetrist
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte)avid Paștiu , ,fost biker și membru al Service MC Losantos, a decis să-și schimbe viața. După o realizare dramatică , s-a hotărât să renunțe la lumea mașinilor și să intre în poliție, sperând să-și folosească abilitățile pentru a combate criminalitatea și a aduce justiția în orașul său natal.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: Ascultător
10.Diferențiere față de Alți Candidați: Ascult foarte bine și acționez foarte rapid
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?: Ascultător, Liniștit , Apt , Comunicare eficientă , Rezolvarea conflictelor.