Secțiune navigare

Depunere CV Pentru Departamentul De Politie Los Haos

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Model Aplicație pentru Departamentul de Poliție

Informații OOC:

1.Numele sau Porecla: Albert
2.ID In-Game: 424
3.Vârsta (Minim 15 ani): 14 dar sunt capabil + am mai fost in departament
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL): 50910
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore): 700 aproape
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): Salut, ma numesc Albert si am o pasiune de jocuri video. Acesta imi plac la inebunie fiindca mereu imi vizionam fratii cand se jucau pe ele.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: Pentru a apara orasul "Los Haos" de persoanele rele.
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): 7 Luni
9.Experiența în Roleplay: binisoara ( pe o scara de la 1 la 10 as alege 7 )
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): Confirm

Informații IC:

1.Numele (Personaj): Raducu
2.Prenumele (Personaj): Albert
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj): 424
4.Vechimea în Oraș (Personaj): 700 De luni
5.Scolarizare (Personaj): Liceul Militar
6.Joburi Anterioare (Personaj): Mecanic,Taxi,Politie,Smurd,Postas,Sofer Autobuz si Pilot Avion.
7.Job Curent (Personaj): Pilot Avion
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): Albert visează să devină polițist, dar are o obsesie pentru a conduce mașina sa personală. Ignorând avertismentele prietenilor, se trezește în diverse probleme cu colegii și infractorii. Împreună cu frații săi, locuiesc în orașul haotic "Los Haos". După ce fratele său, Ionut, a decedat, Albert încearcă să mențină ordinea în oraș și să-l găsească pe fratele său dispărut.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: Am mai fost in departament si ma descurc
10.Diferențiere față de Alți Candidați: Niciuna
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:

1.Ordonat
2.Calm
3.Energic
4.Activ
5.Empatic

Member
Aplicație acceptată! Contactează un tester pentru a susține testele de intrare în Academia PR!

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus