Secțiune navigare

Depunere CV catre Departamentul De Politie Al Orasului Los Haos

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Model Aplicație pentru Departamentul de Poliție

Informații OOC:

1.Numele sau Porecla:Radu
2.ID In-Game:24370
3.Vârsta (Minim 15 ani):13 spre 14 (consider ca merit o sansa egala)
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):51008
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):210 ore
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Sall ma numesc Radu am frumoasa varsta de 13 ani ma consider un baiat amuzant glumet de gasca modest alaturi de care te distrezi si razi iar cu siguranta nu te plictisesti sunt pasionat de fotbal deasemenea il si practic de 3 ani imi place sa socializez si sa cunosc persoane noi la fel si lucruri noi iar eu consider ca daca ma alatur acestei factiuni interesante imi voi testa limitele aventuranduma in ceva nou si cu siguranta unic!
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: Incercarea unui lucru nou si interesant dintr-o factiune interesanta si chiar de pe un sv interesant!
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):1 an
9.Experiența în Roleplay:10
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):Confirm si sunt constient de asta!

Informații IC:

1.Numele (Personaj):Louis
2.Prenumele (Personaj):Munteanu
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):24370
4.Vechimea în Oraș (Personaj):210 luni
5.Scolarizare (Personaj): Absolvirea liceului si obtinerea diplomei de bacalaureat + Facultate!
6.Joburi Anterioare (Personaj):politie,Mecanici,Smurd,Taxi si multe altele!
7.Job Curent (Personaj):Somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Buna ziua ma numesc Louis si sunt un baiat tanar si din pricina faptului ca sunt tanar am o experienta de viata foarte slefuita cu tot felul de incercari sunt un baiat muncitor si serios care isi vede de treaba lui prietenos si tipul de pers care mereu de ajuta si incearca sa iti dea idei bune intr-o situatie dificila ca un labirint!
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:Muncitor,Serios,Ambitios si Slefuit de viata!
10.Diferențiere față de Alți Candidați:In opinia mea toti suntem la fel cu sanse egale deasemenea cu studii si munca!
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:Ferm,Calm in momente dificile,Serios,Ambitios,Matur!

Member
Aplicație acceptată! Contactează un tester pentru a susține testele de intrare în Academia PR!

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus