Secțiune navigare

Depunere Curriculum Vitae pentru angajarea in cadrul I.P.J Los Haos

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Model Aplicație pentru Departamentul de Poliție

Informații OOC:

1.Numele sau Porecla:
Girofar (Porecla)
2.ID In-Game:
843
3.Vârsta (Minim 15 ani):
16 ani.
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):
50712
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):
55.6h.
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):
Numele meu este Girofar și mă caracterizează un puternic simț al responsabilității și devotamentului față de echipă și comunitate. În toate acțiunile mele, respect principiile fundamentale ale colaborării, transparenței și disciplinei. Aplic strategii clare și metodice pentru a asigura îndeplinirea obiectivelor stabilite, cu respectarea normelor și procedurilor în vigoare. Comunicarea eficientă și coordonarea echipei sunt esențiale pentru mine, asigurându-mă că fiecare sarcină este realizată în conformitate cu standardele de performanță și siguranță prevăzute.
7.Motivația pentru a te alătura Departamentului de Poliție:
Motivația mea pentru a mă alătura Departamentului de Poliție este strâns legată de dorința de a contribui activ la menținerea ordinii și siguranței publice. Cred cu tărie în respectarea legii și în protejarea drepturilor cetățenilor, iar prin rolul de polițist aș putea să-mi valorific abilitățile de lider și de coordonare în beneficiul comunității. Mă motivează ideea de a face parte dintr-o echipă dedicată, unde munca în echipă și disciplina sunt piloni esențiali, și de a lua decizii corecte, bazate pe principiile justiției și corectitudinii.
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):
Joc FiveM de aproximativ 3 sau 4 luni.
9.Experiența în Roleplay:
Consider ca nota ce se poate acorda roleplay-ului meu este 8.
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):
Ințeleg ca nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare

Informații IC:
1.Numele (Personaj):
Girofar
2.Prenumele (Personaj):
Vasile
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):
843
4.Vechimea în Oraș (Personaj):
55 de luni.
5.Scolarizare (Personaj):
Am absolvit Scoala Gimnaziala "Paleto Bay" si Liceul Teoretic "Rockford Hills"
6.Joburi Anterioare (Personaj):
Curier
7.Job Curent (Personaj):
Somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):
Numele meu este Vasile Girofar, am 28 de ani și sunt absolvent al Școlii Gimnaziale "Paleto Bay" și al Liceului Teoretic "Rockford Hills". După finalizarea studiilor, am lucrat ca și curier, unde am dobândit abilități esențiale, precum gestionarea timpului, respectarea procedurilor și lucrul sub presiune. Deși în prezent sunt șomer, am decis să-mi canalizez energia și dedicarea către o carieră în poliție. Cred cu tărie că pot contribui la siguranța comunității și îmi doresc să folosesc disciplina și experiența mea practică pentru a deveni un agent de poliție dedicat, gata să protejeze și să servească.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:

Cred că sunt potrivit pentru poliție datorită abilităților dezvoltate în rolul meu anterior de curier, unde am învățat să respect cu strictețe procedurile, să lucrez eficient sub presiune și să gestionez situații imprevizibile. În plus, capacitatea mea de a lucra cu oameni diferiți, disciplina personală și dorința de a contribui la menținerea ordinii publice mă motivează să îmi folosesc aceste competențe pentru a servi comunitatea. Sunt pregătit să fac față responsabilităților pe care le implică rolul de polițist și să ofer protecție cetățenilor în conformitate cu legea.
10.Diferențiere față de Alți Candidați: Ceea ce mă diferențiază față de alți candidați este experiența mea practică în gestionarea situațiilor sub presiune, dezvoltate în timpul activității de curier. Am învățat să îmi păstrez calmul și să respect termene stricte, indiferent de circumstanțe. În plus, am o atitudine disciplinată și orientată spre rezolvarea problemelor, ceea ce îmi permite să analizez și să iau decizii rapide, cu respectarea regulilor și procedurilor. Totodată, dedicarea mea față de munca în echipă și dorința sinceră de a contribui la siguranța publică îmi oferă un avantaj distinct în fața altor candidați.
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliției Romane?:

1. Disciplina: Respectarea strictă a regulilor și procedurilor este esențială în activitatea polițienească, iar eu am demonstrat întotdeauna capacitatea de a respecta normele.
  2. Răbdarea: În fața situațiilor dificile, am capacitatea de a rămâne calm și de a aborda problemele cu o atitudine echilibrată, esențială pentru gestionarea conflictelor.
  3. Abilități de comunicare: Pot interacționa eficient cu diverse persoane, ascultându-le și comunicându-le clar informațiile necesare, ceea ce este vital pentru o bună colaborare cu comunitatea.
  4. Capacitatea de analiză: Am abilitatea de a evalua rapid situațiile și de a lua decizii informate, ceea ce este crucial în situații de urgență.
  5. Angajamentul față de comunitate: Sunt dedicat ideii de a proteja și servi cetățenii, având dorința sinceră de a contribui la siguranța publică și la bunăstarea societății.

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus