Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Model Aplicație pentru Departamentul de Poliție

Informații OOC:

1.Numele sau Porecla:McDoodles
2.ID In-Game:9412(inainte de wipe)
3.Vârsta (Minim 15 ani):15Ani
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50811
5.Orele Jucate pe Server:580(inainte de wipe)
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Salut ma numesc Raul si am 15ani.Sunt la liceu in clasa a 9-a pe electro,imi place sa ma joc pe calculator,si in timpul liber practic handball de performanta de 4ani.Sunt o persoana intelegatoare si iertatoare,nu imi place sa fiu vorbit pe la spate.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:Vreau sa ajut o comunitate in crestere si sa o facem mare impreuna,vreau sa intru in departamentul de politie doarece am fost si in DIICOT si stiu cum sta treaba cand vrei sa fie ceva mare cu un departament.
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):2Ani
9.Experiența în Roleplay:2Ani
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare)Da

Informații IC:

1.Numele (Personaj):Lupulescu
2.Prenumele (Personaj):Raul
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):-
4.Vechimea în Oraș (Personaj):580(inainte de wipe)momentan nu am
5.Scolarizare (Personaj):12 Clase Liceu militar si un master
6.Joburi Anterioare (Personaj):-
7.Job Curent (Personaj):-
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Salut ma numesc Raul si vin dintr-o familie normala fara fite.Am 23 de ani si am invatat la liceul militar,de acolo a inceput pasiunea mea pentru politie si imi place munca in echipa.Sunt un Baiat serios si glumet,ma adaptez usor in anumite situatii.Mai am si un frate care este plecat in strainatate sa isi urmeze visul.Fiecare cu visul lui.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:Ma avantajeaza studiile invatate si mai ales comportamentul meu fata de oameni.Sunt serios si prietenos.Ambitia si calitatiile mele ma fac potrivit pentru acest post mai ales ca nu renunt niciodata.
10.Diferențiere față de Alți Candidați:Sunt serios,ambitios si glumet dar mai ales prietenos.Sunt ascultator si ma implic in situatii
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliției
iei Romane?:Munca in echipa,seriozitatea,ambitia,implicarea si perseverenta

ATENTIE, IN PRIMELE 3 SAPTAMANI DE LA DESCHIDERE, ORELE NU SUNT NECESARE PENTRU ACADEMIA DE POLITIE!

Ultima editare:
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus