New member
- Subiect Autor
Model Aplicație pentru Departamentul de Poliție
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla: Bueno
2.ID In-Game: 24354
3.Vârsta (Minim 15 ani):15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50903
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore): 31
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): Salut ma numesc bueno si sunt foarte atentent intelegator inteligent si capabil
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: imi place mult sa ajut politia pe acest servar
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): 1000 ore 500 regemp
9.Experiența în Roleplay: 9\10
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): da sa traiti
Informații IC:
1.Numele (Personaj):bueno
2.Prenumele (Personaj):escobar
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):24354
4.Vechimea în Oraș (Personaj): 31 luni
5.Scolarizare (Personaj): absorbire liceu militar
6.Joburi Anterioare (Personaj): taximetrist mecanic
7.Job Curent (Personaj): somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): salut ma numesc bueno locuiesc in paleto si eu de cand eram mic imi placea sa devin politist deoarece eu traiam in sandy aveam 15 ani si mama mea era o femeie drogata care ma batea in fiecare zi, si ma trimis intr o zi la magazin unde un om a aruncat cu ceva in mine dupa a venit spe mine si ma batut , pe stra unde locoiam erau numai oameni drogati si intr o zi un om a chemat politia si a luat toti drogati de pe acea strada, eu cand am vazut ca politia a luat acei oameni care erau foarte agresivi mi am dorit sa ajung politist ca sa scap lumea de oameni ca ei.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: eu sunt potrivit pentru politie deoarece am o conditie fizic foarte buna si ma descurc bine
10.Diferențiere față de Alți Candidați: toti suntem diferiti
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:conditie fizica buna foarte atent intelept inalt si bun pe tras
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla: Bueno
2.ID In-Game: 24354
3.Vârsta (Minim 15 ani):15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50903
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore): 31
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): Salut ma numesc bueno si sunt foarte atentent intelegator inteligent si capabil
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: imi place mult sa ajut politia pe acest servar
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): 1000 ore 500 regemp
9.Experiența în Roleplay: 9\10
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): da sa traiti
Informații IC:
1.Numele (Personaj):bueno
2.Prenumele (Personaj):escobar
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):24354
4.Vechimea în Oraș (Personaj): 31 luni
5.Scolarizare (Personaj): absorbire liceu militar
6.Joburi Anterioare (Personaj): taximetrist mecanic
7.Job Curent (Personaj): somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): salut ma numesc bueno locuiesc in paleto si eu de cand eram mic imi placea sa devin politist deoarece eu traiam in sandy aveam 15 ani si mama mea era o femeie drogata care ma batea in fiecare zi, si ma trimis intr o zi la magazin unde un om a aruncat cu ceva in mine dupa a venit spe mine si ma batut , pe stra unde locoiam erau numai oameni drogati si intr o zi un om a chemat politia si a luat toti drogati de pe acea strada, eu cand am vazut ca politia a luat acei oameni care erau foarte agresivi mi am dorit sa ajung politist ca sa scap lumea de oameni ca ei.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: eu sunt potrivit pentru politie deoarece am o conditie fizic foarte buna si ma descurc bine
10.Diferențiere față de Alți Candidați: toti suntem diferiti
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:conditie fizica buna foarte atent intelept inalt si bun pe tras
Ultima editare: