Secțiune navigare

Depunere C.V pentru politia romana

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Model Aplicație pentru Departamentul de Poliție

Informații OOC:

1.Numele sau Porecla: Bueno
2.ID In-Game: 24354
3.Vârsta (Minim 15 ani):15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50903
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore): 31
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): Salut ma numesc bueno si sunt foarte atentent intelegator inteligent si capabil
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: imi place mult sa ajut politia pe acest servar
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): 1000 ore 500 regemp
9.Experiența în Roleplay: 9\10
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): da sa traiti

Informații IC:

1.Numele (Personaj):bueno
2.Prenumele (Personaj):escobar
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):24354
4.Vechimea în Oraș (Personaj): 31 luni
5.Scolarizare (Personaj): absorbire liceu militar
6.Joburi Anterioare (Personaj): taximetrist mecanic
7.Job Curent (Personaj): somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): salut ma numesc bueno locuiesc in paleto si eu de cand eram mic imi placea sa devin politist deoarece eu traiam in sandy aveam 15 ani si mama mea era o femeie drogata care ma batea in fiecare zi, si ma trimis intr o zi la magazin unde un om a aruncat cu ceva in mine dupa a venit spe mine si ma batut , pe stra unde locoiam erau numai oameni drogati si intr o zi un om a chemat politia si a luat toti drogati de pe acea strada, eu cand am vazut ca politia a luat acei oameni care erau foarte agresivi mi am dorit sa ajung politist ca sa scap lumea de oameni ca ei.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: eu sunt potrivit pentru politie deoarece am o conditie fizic foarte buna si ma descurc bine
10.Diferențiere față de Alți Candidați: toti suntem diferiti
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:conditie fizica buna foarte atent intelept inalt si bun pe tras

Ultima editare:
Member
Aplicația Dvs. A fost analizată cu succes și am constatat ca sunteți Acceptat. Aveti obligatia de a va prezenta la sectia Nr. 1 Paleto Bay pentru sustinerea testelor de intrare in departament in intervalul orar (16:00 - 20-00)

Nu uitati sa cititi inca o data regulamentul !

Mult succes !

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus