Secțiune navigare

DEPUNERE C.V. DE ANGAJARE - I.P.J LOS HAOS

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member

Model Aplicație pentru Departamentul de Poliție

Informații OOC:

1.Numele sau Porecla: Salut! Ma numesc Marius.
2.ID In-Game: 32538 (ID vechi)
3.Vârsta (Minim 15 ani): Am 15 ani.
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL): 50712
5.Orele Jucate pe Server: Am 250h jucate.
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): Salutare. Numele meu este Marius, am 15 ani și locuiesc în Municipiul Tulcea. Sunt elev în clasa a IX-a specializare natematica-informatica, intensiv informatica, și practic fotbal de 5 ani în cadrul unei echipe locale. Sunt o persoană serioasa, perseverenta și respectuoasa, căreia îi place munca in echipă. As putea înșira un roman întreg aici, însă consider ca nu este cazul.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: Doresc sa ajut oamenii din comunitate prin eventualele servicii pe care le voi presta in cazul in care CV-ul imi va fi acceptat, dorind totodata sa ajut si departamentul.
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): Joc FiveM de circa 3 ani.
9.Experiența în Roleplay: Evident, 3 ani.
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): Sunt constient si imi asum acest aspect.

Informații IC:

1.Numele (Personaj): Costache
2.Prenumele (Personaj): Cristian-Marius
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj): 32538 (CNP vechi)
4.Vechimea în Oraș (Personaj): 250 de luni.
5.Scolarizare (Personaj): Am absolvit Scoala Gimnaziala "RockFord Hills" si Liceul Militar "Paleto Bay".
6.Joburi Anterioare (Personaj): Am fost sublocotenent in cadrul Infanteriei Marine, dandu-mi demisia din motive personale si devenind sofer de autobuz pentru o scurta perioada de timp.
7.Job Curent (Personaj): Sunt somer.
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): Salutare! Numele meu este Marius, am 28 de ani si sunt absolvent al Liceului Militar "Paleto Bay". Sunt tip serios, prompt, caruia ii place munca o echipa. Obisnuiesc sa citesc carti despre apicultura si pescuit, fiind pasionat de cele doua activitati mentionate anterior. In prezent sunt domiciliat in Paleto Bay, fiind tata a 2 copii ramasi orfani de mama in urma unui accident rutier soldat cu moartea sotiei mele.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: Consider ca sunt potrivit pentru Polite, avand in vedere studiile absolvite, respectiv fostul meu job in cadrul Armatei. Pe langa aceste lucruri, seriozitatea, determinarea mea si ambitia mea sunt calitati ce ma fac potrivit pentru acest post.
10.Diferențiere față de Alți Candidați: Sunt de parere ca persevernta, ambitia, seriozitatea, implicarea si staruinta mea sunt lucrurile ce ma diferentiaza de ceilalti candidati.
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliției Romane?: Persevernta, ambitia, seriozitatea, implicarea, seriozitatea, lucrul in echipa.

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus