Secțiune navigare

Depunecre C.V pentru Departamentul de Poliție

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Model Aplicație pentru Departamentul de Poliție

Informații OOC:

1.Numele sau Porecla: Eric
2.ID In-Game: 20403
3.Vârsta (Minim 15 ani): 15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL): 50811
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore): 55+
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): Eu sunt Eric, un om relativ sociabil daca sunt cu oameni cu care sunt fericit. Eu ma descurc relativ bine la liceu insa asta nu inseamna ca imi place, insa, ce imi place este sa imi petrec timpul cu prieteni mei, sa ma joc pe pc diferite jocuri ( multiplayer si sau singleplayer ) si sa merg la sala.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: Eu doresc sa intru in aceasta factiune deoarece am mai fost in factiuni legale precum diicot si mecanici si vreau sa vad cum mai este ( nu am mai fost in diicot de vreo 1 an )
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): vreo 1500 + ore
9.Experiența în Roleplay: 9.5
> 10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): da

Informații IC:

1.Numele (Personaj): Eric
2.Prenumele (Personaj): Gogoasa
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj): 20403
4.Vechimea în Oraș (Personaj): aproximativ 4 ani si jumatate (57 luni )
5.Scolarizare (Personaj): 12 ani de scoala si liceu + academia militara
6.Joburi Anterioare (Personaj): Mecanic, gunoier, sofer autobuz
7.Job Curent (Personaj): Somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): eu de mic am fost pasionat de arme, aveam un joc pe telefon care iti arata o arma realistica si trebuia sa inveti sa o flosesti si dupa sa o customizezi, la varsta de 18 ani am intrat in armata Romana si am avut 2 tururi in Afganistan impreuna cu soldatii americani si cei din N.A.T.O. Dupa timpul petrecut in Afganistan . I-ar recent m-am mutat in Paleto-Bay si doresc sa ma angajez
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: am fost in armata asa ca stiu cum sa ma descurc cand sunt sub presiune + stiu sa conduc bine pt ca am fost mecanic, lucrand interventi rapide .
10.Diferențiere față de Alți Candidați: timpul petrecut angajat in mecanici si timpul din armata
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:
1: stiu sa lucrez in echipa
2:Conduc bine la viteze mari asa ca pot ajunge la apeluri rapid
3: Pot lucra bine sub presiune
4: stiu sa folosesc pistoale dar si mitraliere efficient din cauza timpului petrecut in armata
5: sunt didcat sa fiu cat mai bun si sa imi inbunatatesc skilurile

Member
Aplicația Dvs. A fost analizată cu succes și am constatat ca sunteți Acceptat. Aveti obligatia de a va prezenta la sectia Nr. 1 Paleto Bay pentru sustinerea testelor de intrare in departament in intervalul orar (16:00 - 20-00)

Nu uitati sa cititi inca o data regulamentul !

Mult succes !

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus