Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Informatii OC:
1.Nume sau Porecla:Fane
2.ID In-Game:981
3.Vârsta (Minim 15 ani):16
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50904
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore): Am 120 ore(destul de bine)
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): Salut,numele meu este fane am 16 ani fac fotbal de performanta de vreo 4 ani sunt din sibiu imi place sa ies cu prieteni afara ,dar mai ales sa ma joc pe calculator jocul meu favorit fivem unde am si un server favorit pe nume haos.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: Vreau sa ajut si sa aplic regulile conform legi
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): jumate de an (360 ore jucate)
9.Experiența în Roleplay:9/10
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):Confirm.

Informații IC:
1.Numele (Personaj): Caceama
2.Prenumele (Personaj): Fane
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):981
4.Vechimea în Oraș (Personaj): 120 luni
5.Scolarizare (Personaj): Liceu si Facultatea de Drept
6.Joburi Anterioare (Personaj):Mecanic,smurd
7.Job Curent (Personaj):Somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): Buna ziua,numele meu este fane caceama,am 25 ani si is dornic de a face liniste si disciplina in oras,sunt o fire serioase si imi pot face treaba exact cum trebuie,am o conditie fizica exceptionala,de mic mi am dorit sa ajung in Politia Romana si asta sper sa fie sansa mea.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:Is serios,am o conditie fizica buna si imi place sa lucrez in echipa si ascult de gradele superioare.
10.Diferențiere față de Alți Candidați:Nu consider ca sunt superior nimanui, eu consider fiecare este special in felul lui.
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?: Serios/Punctual/Responsabil/Agil/Respectos.

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus