New member
- Subiect Autor
informati ooc:
1.Numele sau porecla:Stefan
2.ID In-Game:981
3.Vârsta (Minim 15 ani):15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50904
5.Orele Jucate pe Server:25 ore
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Eu sunt stefan ,am o dorinta de a reusi, eman o energie buna. am talent in tot ce fac, ador să descopar lumea și să împărtăsesc bucuriile vieții. Abordând provocările , sunt o fire foarte prietenoasa si calma,am o pasiune pentru fotbal imi place sa ma joc pe calculator si mi-asi dori sa ajung sa lucrez in IT.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:Sa prind toti raufacatori/hoti(tatal meu a fost politist)
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):230 ore(destul de mare)
9.Experiența în Roleplay:9 destul de bine
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):Confirm ca sunt constient de reguli.
Informații IC:
1.Numele (Personaj):Ianis
2.Prenumele (Personaj):Stefan
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):981
4.Vechimea în Oraș (Personaj):25 de luni
5.Scolarizare (Personaj):Scoala,liceu militar,facultate
6.Joburi Anterioare (Personaj):mecanic
7.Job Curent (Personaj):somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte) Salut eu sunt stefan , de mic ma am nascut într-o familie foarte respectoasa si cu gandul numai de a respecta toate regulile ori cat de mici ar fi, si mereu am fost indrumat sa urmez legea. Mie mi-a placut aceasta idee de cand eram mic asa ca dupa terminarea claselor 1-8 am urmat liceul militar/armata ,iar acuma sunt pregatit sa fiu in departamentul de politie.
9.Motiv pentru care crezi că ești potrivit pentru poliție:Sunt ambitio si nu renunt.
10.Diferențiere față de alți candidați:Sunt mereu pregatit si gata de orice sar putea intampla.
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:
sunt responsabil
Stiu sa trag cu arma
Stiu sa ascult de gradele superioare
Stiu sa imi pastrez calmul in situatile de grad inalt
Stiu sa comunic astfel in cat sa fiu inteles
1.Numele sau porecla:Stefan
2.ID In-Game:981
3.Vârsta (Minim 15 ani):15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50904
5.Orele Jucate pe Server:25 ore
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Eu sunt stefan ,am o dorinta de a reusi, eman o energie buna. am talent in tot ce fac, ador să descopar lumea și să împărtăsesc bucuriile vieții. Abordând provocările , sunt o fire foarte prietenoasa si calma,am o pasiune pentru fotbal imi place sa ma joc pe calculator si mi-asi dori sa ajung sa lucrez in IT.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:Sa prind toti raufacatori/hoti(tatal meu a fost politist)
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):230 ore(destul de mare)
9.Experiența în Roleplay:9 destul de bine
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):Confirm ca sunt constient de reguli.
Informații IC:
1.Numele (Personaj):Ianis
2.Prenumele (Personaj):Stefan
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):981
4.Vechimea în Oraș (Personaj):25 de luni
5.Scolarizare (Personaj):Scoala,liceu militar,facultate
6.Joburi Anterioare (Personaj):mecanic
7.Job Curent (Personaj):somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte) Salut eu sunt stefan , de mic ma am nascut într-o familie foarte respectoasa si cu gandul numai de a respecta toate regulile ori cat de mici ar fi, si mereu am fost indrumat sa urmez legea. Mie mi-a placut aceasta idee de cand eram mic asa ca dupa terminarea claselor 1-8 am urmat liceul militar/armata ,iar acuma sunt pregatit sa fiu in departamentul de politie.
9.Motiv pentru care crezi că ești potrivit pentru poliție:Sunt ambitio si nu renunt.
10.Diferențiere față de alți candidați:Sunt mereu pregatit si gata de orice sar putea intampla.
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:
sunt responsabil
Stiu sa trag cu arma
Stiu sa ascult de gradele superioare
Stiu sa imi pastrez calmul in situatile de grad inalt
Stiu sa comunic astfel in cat sa fiu inteles
Ultima editare: