Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
1.Numele sau Porecla: valentin
2.ID In-Game: 28922
3.Vârsta (Minim 15 ani): 18
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL): 50601
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore): 150
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): salut ma numesc valentin si de 2 ani joc fivem imi place sa joc pe servarul haos si vreau sa intru si in politie sa ajut sa prindem infractori/oameni care incalca legea
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: vreau ca legea sa fie respectata nu incalcata de niste mafioti
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): 2 ani
9.Experiența în Roleplay80%
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): da

Informații IC:

1.Numele (Personaj):valentin
2.Prenumele (Personaj): copca
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj): 28922
4.Vechimea în Oraș (Personaj): 150
5.Scolarizare (Personaj): am facut scoala in los haos pana la 10 ani si dupa moartea tatalui mam mutat in paleto
6.Joburi Anterioare (Personaj): mafiot
7.Job Curent (Personaj): deocamndat nimic
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): salut,eu de mic am fost sarac ma duceam la scoala cu adidasi rupti radeau copii de mn da dupa moartea tatalui meu am ramas doar cu mama si la varsta de 17 ani a trebuit sa abandonez scoala ca nu ne mai ajungeam cu banii.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: vreau sa fac oameni rai/mafiotii sa respecte legea
10.Diferențiere față de Alți Candidați: Nu am nimic cu ceilalti suntem toti oameni si trebuie sa ne respectam
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:1 stiu sa trag bine cu arma cand e nevoie/2 stiu cand sa tac si cand sa vorbesc/3 stiu sa am un respect de gradele superioare cat si de colegi mei/4 conduc de stul de bine/5 sunt activ foarte mult pe oras

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus